Personale

Atentie la neatentie.

Sunt cateva chestii care nu i-mi plac atunci cand se intampla.Unul dintre ele este pierderea sau furtul actelor personale.Cu sau fara bani depinde ce se afla in portfel.Acum aproximativ o luna de zile un prieten se duce la magazin sa cumpere ceva,pleaca de la magazin ca nu a gasit ce vroia.Dupa un timp observa ca nu mai avea portofelul.Mentionez ca nu era beat sau sub influenta alcoolului.Permisul,buletinul,ceva bani (80 lei),cardurile pa si gara.Bani se mai pot recupera cu timpul dar actele ai nevoie de ele in fiecare zi,mai ales daca lucrezi la o firma pe masina de distributie.Le-a gasit zilelea astea si abia ce iesise buletinul cel nou.

Un alt vecin zilele astea se duce la metro sa cumpere ceva.O persoana spune sa o ajute cu un produs de pe raft sal mute ca vroia sa ia ceva de acolo.Pune borseta pe margine ajuta persoana respectiva imediat a disparut de langa el borseta cu totul.Banii (500lei),permisul,buletinul,legitimatia de la munca,cardurile,etc.Uite asta nu i-mi place.Nu doresc la nimeni asa ceva.Fie bine fie rau bucurosi le vom duce toate,nu avem incotro..

7 Comments

 • AlexiCa

  O sa fiu atent mai tarziu cand o sa am si eu acte de genul.. nici mie nu-mi place sa pierd lucruri !!

  Reply
 • Derscanu

  Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. C.I., permis, carduri, legitimatia serviciu, daca as pierde portofelul o luna de zile as umbla dupa ele.

  Reply
 • Val33ntyn

  Nu prea am avut norocul sa gasesc borsete/portofele cu bani pana acum, dar nu stiu daca le-as returna sau as folosi pentru mine.

  Reply
 • bibabum

  eu zic ca „maine” ma duc sa-mi fac buletin de vreo 3 ani. ce bine ar fi sa-l pierd :)) (doar buletinu, atata)

  Reply
 • annitu

  Ioi, cred că e foarte nasol să fii pus într-o situaţie de-asta :-s.

  Reply
 • Randy

  Eu sunt foarte atent. Pana acum nu am pierdut niciodata nimic important (bani, acte, telefoane, etc.) … 🙂

  Reply
 • DannielPH

  Plus ca daca il pierzi iti da si politia amenda pentru asta.

  Reply

Leave a Reply