Batranul Iranian

Pe o banca statea un om batran.Pe genunchii lui tinea o carte deschisa.Toata fizionomia batranului arata a fi un om din orientul apropiat.Era un mahomedan care citea coranul? M-am apropiat de el.Cartea avea scrisul cu litere latine.”Scuzati-ma,cititi Biblia ?” -”Da,citesc Biblia.” Nu-mi venea sa cred,dar Biblia era in limba germana.Apoi batranelul mi-a povestit ca el era iranian si ca traia de mai multi ani in Germania.Tatal si bunicul sau au fost si ei crestini.”In Iran sunt destul de multi crestini.Crestini exista deja de la invierea lui Hristos.”,povesti bucuros batranelul.

”Si eu cred in Domnul Isus.El a murit pentru mine si sunt credincios.” i-am spus iranianului.Atunci ne-am bucurat impreuna.M-am gandit ce mare insemnatate are lucrarea lui Hristos:El a rascumparat pentru Dumnezeu ,prin sangele Sau,oameni din orice semintie,din orice popor,din orice natiune.Ce clipa mareata va fi aceea cand toti rascumparatii vor fi in jurul Mantuitorului aducandu-i  cantarea de lauda,pe care El o merita! Vei fi si tu cititorule printre ei?

Apocalipsa 5:9.”Si cantau o cantare noua si ziceau: „Vrednic esti Tu sa iei cartea si sa-i rupi pecetile: caci ai fost junghiat si ai rascumparat pentru Dumnezeu, cu sangele Tau, oameni din orice semintie, de orice limba, din orice norod si de orice neam.”

Samanta buna 2011.

 

2 thoughts on “Batranul Iranian

Comments are closed.