Avocatul traduce termenii juridici si ne face sa intelegem corect legile

Daca in trecut se mai accepta ca una dintre parti sa redacteze in termeni obisnuiti o actiune de divort, o cerere pentru obtinerea custodiei copilului sau o cerere de partaj, in prezent formularile lipsite de termeni juridici si de mentionarea articolului de lege la care se face referire nu se iau in consideratie.

Este mult mai bine ca se procedeaza asa, fiindca avocatul are experienta si stie exact cum sa formuleze solicitarea si sa ne sfatuiasca sa avem castig de cauza. De multe ori si la citirea unei hotarari judecatoresti este nevoie de traducerea unor termeni de catre avocat.

Daca ni se intampla asta in Romania, in tara noastra, se intelege ca pentru problemele juridice pe care le intampinam in alte tari se impune angajarea unui avocat juridic Israel.
Niciodata sa nu incercati sa va prezentati singur in fata instantei, oricat de buni oratori ati fi din urmatoarelor motive:

-nu cunoasteti legile
-nu vi se acorda aceasi importanta ca unui avocat.
-nu stapaniti limbajul juridic si nu puteti jongla cu termenii

Samy Ilie va poate ajuta sa rezolvati orice problema de natura juridica deoarece:
1. Este la curent cu legislatia. A avut atat de multe functii importante, incat nu este lege pe care sa nu o stie. Este un om de succes si nu accepta sa piarda, prin urmare, daca este de acord sa te ajute, inseamna ca vei avea castig de cauza.

2. Stie limba ebraica si engleza. Nivelul de cunoastere a acestor coduri lingvistice este de foarte bine, atat la scris, cat si la vorbit. Samy Ilie detine competente practice de comunicare demonstrate prin functiile pe care le-a avut.

A coordonat echipe intregi de procurori si de politisti, carora li s-a adresat in limba statului Israel. Subliniez acest aspect, fiindca in prezent, toata lumea are impresia ca stie limbi straine sau cel putin asa este trecut in CV, dar cand este pusa in fata unei situatii concrete de dialog stalceste limba sau comunica monosilabic: „Yes”, ”Ya”, No”, „Hi” fiind toate replicile pe care le poate spune.

3. Are relatii si este o persoana respectata. Una este sa apara in fata instantei un necunoscut acuzat de ceva si altceva ca acel necunoscut sa fie aparat de Samy Ilie.

4. Are un palmares bogat care il recomanda. A ajutat mii de romani sa obtina viza de sedere legala in Israel si de munca, a obtinut gratieri, prin scrisori documentate si argumentate trimise presedintelui, are la activ iesirea din arest pe cautiune a sute de conationali si inapoierea permiselor de conducere retinute din diferite motive. Datorita ajutorului oferit de el, multi romani au afaceri de succes in Israel fiind consiliati de la inceput de avocatul romanilor din Israel.

5. Este o persoana onesta. Respecta secretul profesional, tarifele sale sunt oneste si niciodata nu isi minte clientul, ci ii prezinta cinstit sansele pe care le are.

6. Face parte din categoria avocatilor inventivi care gaseste mereu o solutie pentru cei care ii solicita ajutorul.

7. Este comunicativ, nu este tipul de avocat care sa iti inchida gura cu replica:”Lasa ca stiu eu mai bine!”.