Internet

Banda adeziva simpla sau personalizata de cea mai buna calitate!

Banda adeziva sau scotch-ul asa cum este ceva mai cunoscuta la noi, este in aparenta un obiect banal, insa avand in vedere multitudinea de intrebuintari pe care o are, cu siguranta trebuie sa urmarim sa achizitionam un astfel de produs, de-o calitate superioara.

Fie ca este vorba despre banda adeziva simpla sau banda adeziva personalizata, aceasta nu trebuie sa va lipseasca din dotare, atat acasa cat si la job. In special daca este vorba despre un job care presupune ambalarea diverselor produse in cutii, precum in cazul unui magazin online care efectueaza livrari la domiciliu.

Intr-un astfel de caz, cutiile trebuie sa fie bine sigilate inainte de a fi trimise catre clienti, deoarece produsul sau produsele trebuie sa fie livrate in deplina siguranta. In prezent, cea mai importanta utilizare pentru banda adeziva, consta in sigilarea cutiilor, fie pentru a fi depozitate diverse lucruri in acestea, fie pentru a se putea expedia diverse colete in deplina siguranta.

Cu alte cuvinte, banda adeziva are rolul de a etansa o cutie de carton si de a-i conferi un plus de siguranta prin sigilarea ori inchiderea acesteia. Indiferent de tipul pachetului pe care il  aveti de expediat sau de depozitat, banda adeziva va poate asigura ca acesta este inchis corespunzator, etansat si sigilat astfel incat transportul sa se poata efectua in conditii optime de siguranta, la fel si depozitarea.

Chiar daca in aparenta banda adeziva este un obiect foarte banal. calitatea este esentiala intr-o astfel de situatie iar daca sunteti in cautarea unor benzi adezive de cea mai buna calitate, trebuie sa va puteti folosi de acestea ca atare pentru indeplinirea scopurilor pentru care aveti nevoie.

Banda adeziva, fie ca este din hartie, cauciuc precum cea izoliera sau PVC, nu este doar simpla, ci puteti achizitiona si banda personalizata. Acest tip de banda poate reprezenta solutia perfecta pentru coletele  cu un continut fragil prin insemnul „Fragil”, precum si o buna modalitate de promovare, existand posibilitatea de a va imprima pe aceasta brand-ul afacerii, un mesaj si asa mai departe.

Daca va numarati printre aceia care detineti un magazin si livrati produsele catre clienti la domiciliu sau conduceti o companie de curierat de exemplu, trebuie sa aveti in vedere achizitionarea acestui tip de banda adeziva personalizata si in acest fel veti putea impusa doi iepuri dintr-o lovitura, cu cele mai mici costuri – sigilarea continutului cutiilor, cat si reclama pentru firma dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un simplu click pe cuvintele marcate anterior si astfel veti fi redirectionati catre unul din cei mai importanti producatori si distribuitori pe aceasta nisa, banda adeziva personalizabila, fiind doar o mica parte din totalul produselor pe care le comercializeaza, categoriile principale fiind urmatoarele:

 • Hartie grafica si carton
 • Hartie pentru birou
 • Viscom
 • Bobine
 • Produse de igienizare
 • Produse de ingrijire a pielii
 • Produse de curatare
 • Saci menajeri si pungi
 • Cutii de carton si folii cu bule
 • Benzi adezive
 • Folii stretch si solutii de securizare

Nimic nu este acum mai simplu, totul fiindu-va pus la dispozitie la cele mai bune preturi, la doar un click distanta.

No Comments Found

Leave a Reply