advertoriale articole

De ce să folosiți agende 2020 pentru marketing

În fiecare an, se pare că devine din ce în ce mai greu să alegeţi cadouri de afaceri pe care clienții și angajații să le şi folosească. Există destule produse promoționale extraordinare, care se potrivesc fiecărui stil și buget. Una dintre opţiunile de top pentru cadouri cu logo-uri personalizate adecvate destinatarilor o reprezintă agendele 2020.

Agendele sunt încă extrem de eficiente în stimularea expunerii mărcii și în cele din urmă în creșterea vânzărilor. Dacă aveți o agendă în mână, este mai ușor să luaţi notiţe, să vă notaţi idei creative sau să o folosiți ca planificator. Și pentru că este atât de utilă și practică, oamenii folosesc agende 2020 săptămânal sau zilnic.

Gândiţi-vă că folosiţi agende 2020 pentru a comunica cu actualii clienţi într-un mod de durată și memorabil. Cu o gamă largă de moduri unice de a personaliza agende, puteți face un cadou promoțional care iese în evidență.

Agendele personalizate sunt o modalitate eficientă de a menține numele companiei în fața clienților actuali și potențiali. Sunt un instrument de marketing eficient din punct de vedere al costurilor și sunt o metodă utilă de a crea conștientizarea mărcii.

Moduri de a vă personaliza agendele

Dacă sunteți în căutarea unui mod suplimentar special de a face ca agenda companiei să iasă în evidență, iată câteva tehnici excelente de personalizare pe care le puteți folosi în avantajul dvs.:

Adăugați logo/text

Atunci când alegeţi să personalizaţi o agendă pentru anul 2020, adăugarea unui logo sau a unui mesaj care să reprezinte compania dvs este indicat. Adăugarea mărcii dvs va face ca agenda să iasă în evidenţă şi este mult mai probabil ca destinatarii să îşi aducă aminte de la cine au primit agenda. Astfel, puteţi câştiga clienți.

Aceste agende 2020 acționează, de asemenea, ca instrumente pentru vă ajuta clienții să îşi amintească de dvs exact în momentul în care au nevoie de dvs.

Design

Când proiectați artă pentru o agendă personalizată trebuie să vă gândiţi la design. Doriţi mai multe culori sau una singură? Cel mai adesea o singură culoare sau o linie simplă de două culori este alegerea cea mai populară pentru companii.

Selectați stilul potrivit

Care este domeniul de activitate al firmei dvs? Care este industria în care activaţi? Sunteţi o companie la modă şi trebuie să transmiteţi un stil la modern? Sunteți o instituție financiară și trebuie să aveţi o atitudine serioasă? Când alegeți cadoul dvs. corporativ, asigurați-vă că acesta reflectă compania dvs. Alături de luarea în considerare a imaginii companiei dvs., luați în considerare și destinatarul cadoului.

Alegerea agendelor potrivite este uşoară dacă urmaţi niște pași simpli. Începeți cu bugetul dvs., astfel încât să nu pierdeți timp alegându-le pe cele greșite. Buget, artă, stil, program, acesta este modul de a selecta cele mai bune agende 2020 pentru a vă satisface nevoile.

 

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply