Benzina a depasit pragul de 6 lei litrul

Asa cum era anticipat, benzina a continuat sa se scumpeasca, iar ziua de azi marcheaza trecearea pragului de 6 lei pentru un litru de benzina.In acest caz ma autofelicit pentru masina din doatre ca merge si pe gaz.Totusi prin deducerea consumului e bine de stiut ca sa caut si pe viitor o masina care merge si pe Gpl nu numai benzina.Unde oare se va opri acest pret?nu se va opri curand si probabil se va ajunge la un 10lei pe la sfarsitul anului.Nu va mirati pretul barilului este in crestere.Colac peste pupaza conflictul din Liban nu face altceva decat ca pretul sa nu ramana stabil.

Petrom afiseaza pentru sortimentul OMV Carrera 100 un pret de 6,01 lei/litru.
Benzina Premium 95  costa 5,21 iar sortimentul Top Premium 99+ costa 5,59 lei pe litru.
Astfel, benzinele Efix 95 si Alto 101 costa 5,35 lei pe litru, respectiv 6,02 lei pe litru. Totodata, noile preturi ale sortimentelor de motorina Efix si Alto 55 sunt 5,41 lei litru si 5,72 lei pe litru.
Si Lukoil a scumpit carburantii. Pretul benzinei Ecto a crescut de la 5,69 lei la 5,75 lei pe litru, iar cel al motorinei Ecto Super Diesel a fost majorat de la 5,59 lei la 5,65 lei pe litru, potrivit datelor publicate pe pagina de Internet a Lukoil Romania.
Sortimentele Euroluk 95 si Euro L Diesel au fost scumpite cu cinci bani, la 5,26 lei si 5,33 lei pe litru.

10 thoughts on “Benzina a depasit pragul de 6 lei litrul

  1. Se va scumpi si GPL-ul… oricum.
    E timpul sa mai lasam masinile acasa atunci cand avem alternativa. Ne facem un bine si noua (atat pentru buzunar cat si pentru sanatate) si planetei

Comments are closed.