Bere cu marijuana

Trebuie sa recunoastem ca suntem foarte plini de fel si fel de produse care pot dauna tinerilor venite de afara.Dar e ceva care ne lipsea:Mary-Jo, berea cu marijuana, se comercializează, de marţi, şi în România.Asa ca dati navala.De marţi, se comercializează în România berea cu marijuana. Pentru început, băutura denumită Mary-Jo se va vinde în barurile din Galaţi, oraş unde au apărut pentru prima dată şi magazinele de etnobotanice.

Licoarea, produsă în Cehia, are esenţă de cânepă, plantă înrudită cu marijuana. Berea a primit, în urmă cu câteva luni, avizul pentru a fi consumată în ţara noastră. Băutura este legală pentru că are un procentaj de zece ori mai mic de substanţe halucinogene (0,3%) decât marijuana (3%).

„Mary-Jo” va ajunge, în câteva zile, în barurile din Buzău şi din Vrancea, apoi în toată ţara, inclusiv în Bucureşti, la un preţ de 13 lei per sticlă.sursa

.

13 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Deci la mine în Buzău va ajunge prima dată! Oricum trebuie să bei multe beri şi este foarte scumpă.. mai bine beau Berea Steaua!

  2. Un tanar care fuma in timp ce fura gaz un motociclist care a murit pentru ca nu purta casca Referinte … Potrivit oamenilor de stiinta organismul compozitorului nu asimilase destula vitamina D pentru ca lucra noaptea iar ziua dormea Referinte … .. 15 45 – ..Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronautica ARCA a finalizat structura cabinei avionului supersonic IAR-111 Excelsior aparat destinat lansarii rachetei spatiale Haas II pentru Competitia Google Referinte …

  3. unde pot gasi berea cu marijuana in galati
    locatia unde se vinde sau importatorul , un numar de contact sau adresa de mail , multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *