Ce facem cu ingrijorarile?

Un om bogat stand in trasura lui,trecea pe langa un sarac care,incarcat cu poveri,mergea anevoie de-a lungul unui drum prafuit.Bogatul era bun si plin de compasiune;el l-a invitat pe sarac sa urce in trasura lui si sa se aseze alaturi,lucru care a fost acceptat cu recunostinta.In timp ce trasura gonea pe drumul care i se paruse atat de obositor saracului,omul cel bogat a aruncat o privire binevoitoare spre tovarasul sau de drum si a vazut cu mirare ca acesta nu se debarasase inca de povara sa,ci continua s-o poarte in spate.”Pune povara ta in spatele trasurii”,a zis bunul om bogat catrea tovarasul sau de drum.”Trasura care ne poarta pe noi va suporta si povara ta.”

Iata o lectie utila pentru toti care si-au pus increderea in Mantuitorul! El a purtat povara pacatelor oamenilor pe crucea de la Golgota si da pace sufleteasca tuturor care se incred in El.Ca oameni care traiesc pe acest pamant al durerii,ei sunt chemati sa-si incredinteze toate ingrijorarile in mainile atotputernice ale Mantuitorului.Esti chemat si tu cititorule sa faci acelasi lucru.

”Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi.” 1Petru 5;7.

3 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Vremurile in care bunicul i bunica incercau s ne intre in gra ii implinind toate dorin ele c deh s ne fie drag s st m cu ei o var -ntreag ! Cineva s fie tras la r spundere cineva spre care s indrept m degetul acuzator i situa ia … .Tue 05 Jul 2011 09 37 12 .M-am intrebat recent ce determin un auditoriu s asculte un vorbitor care e motivul ca zeci sau sute de persoane s fac lini te pentru unul singur care vorbe te ?! In toate situa iile avem oratorul omul care st pe platform i vorbe te comunic … .Mon 04 Jul 2011 12 41 16 .Azi am primit de la o prietena draga un oarecare e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *