Comunicate de presa Personale

Bilete teatru pentru copii online prin entertix.ro

 

 

Entertix.ro ofera bilete teatru pentru copii cu posibilitatea sa le cumperi online, simplu si rapid, direct de pe site. Playbill-ul pentru copii contine un caleidoscop de evenimente interesante: spectacole de papusi si spectacole cu participarea unor artisti celebri, spectacole la Teatrul Ion Creanga cum ar fi „Jack si vrejul de fasole”, „Pernuta Somnoroasa”, „Fara frica”, „De-a micul print” si multe alte piese de teatru pentru copii. Acestea au loc la Bucuresti, in diverse locatii. Poti cumpara bilete teatru copii la Teatrul Ion Creanga, Sala Rapsodia, precum si la Teatrul Gong pentru Copii si Tineret. Cu siguranta vei gasi o piesa de teatru sau un program de divertisment pentru copii cu o mare varietate de interese.

Teatrul de papusi pentru copii din Bucuresti sustine traditiile papusarilor inca de la inceputul secolului XX.  Repertoriul de teatru este conceput in primul rand pentru un public tanar. La unele spectacole pot participa chiar si copii de la varsta de 1,5 ani. Interactiunea fabuloasa incepe chiar din hol, deoarece, cu cateva minute inainte de spectacol, animatorii profesionisti ies in fata publicului si incep programul de divertisment. Spectatorii amuzati sunt escortati in sala de spectacole. Teatrul de papusi este de asemenea interesant pentru un public adult. Teatrul de papusi pentru copii din Bucuresti este un participant frecventat si laureat al festivalurilor internationale. Te poti familiariza cu posterele actuale, rezervand si cumparand bilete de pe site-ul entertix.ro  cu doar cateva clicuri. Repertoriul si preturile sunt intotdeauna relevante.

Cum sa cumperi bilete teatru copii

Pentru a simplifica sarcina si a nu te pierde in playbill, utilizeaza cautarea in functie de varsta. Copiilor cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani le vor placea spectacolele de papusi interactive si cu eroi ai desenelor animate preferate: „Three Little Pigs”, „Seven Little Kids”. Copiilor intre 7-12 ani li se pot prezenta productii teatrale mai serioase. Copiii mai mari ar trebui sa vada spectacolele fascinante ale „Micului Print” si multe altele.

Cum sa comanzi bilete teatru pentru copii?

Poti cumpara bilete teatru pentru copii sau alte spectacole pentru copii de la box office-ul orasului, precum si de pe site-ul entertix.ro. Pentru a face acest lucru, selecteaza un eveniment, iar procesul va simplifica o cautare rapida dupa gen, data, cost. Poti vizualiza aspectul salii si poti rezerva locurile disponibile care par cele mai convenabile si accesibile. Apoi mergi la cos si selecteaza o metoda de plata. Dupa ce efectuezi plata necesara, vei primi un bilet electronic pentru un spectacol la teatru sau alte evenimente pentru copii, prin e-mail. In plus, poti ridica o comanda plasata online la casa  de bilete a teatrului sau prin curier.

Ce avantaje ai la achizitionarea de pe entertix.ro?

  • Oportunitatea de a cumpara bilete teatru pentru copii fara sa te inregistrezi pe site si plata convenabila online. In acest caz, nu conteaza din ce oras esti.
  • Oportunitatea de a gasi bilete pe locurile cele mai bune.

No Comments Found

Leave a Reply