Comunicat de presa

Flat Studio – Realizare Magazine Online Profesionale

Flat Studio – Realizare Magazine Online Profesionale

Agentia de web design Flat Studio din Bucuresti dispune de o echipa de profesionisti cu experienta de peste 8 ani pentru realizarea magazinelor online de orice tip. Acestia fac fata celor mai dificile provocari si ofera un produs perfect pentru nevoile clientului.
Agentia Flat Studio se lauda cu un portofoliu bogat in magazine online, site-uri de prezentare si nu numai. Vezi portofoliul aici>>>https://www.flatstudio.ro/portofoliu/

De ce sa alegi Flat Studio pentru magazinul tau online

Pe an ce trece magazinele online devin mai complexe, mai inovatoare si simplifica din ce in ce mai mult experienta utilizatoului. Echipa Flat Studio este permanent la curent cu noutatile si magazinele realizate de ei sunt intotdeauna in trend.
Totodata nu lipsesc nici automatizarile. Clientii magazinelor si beneficiarii acestora comunica si gestioneaza comenzile cu usurinta. Generarea awb-urilor automat, confirmarea comenzilor prin sms sau estimarea costurilor de transport in functie de regiunea clientilor sunt doar cateva din automatizarile dezvoltate de echipa Flat Studio.

Magazin online professional

Odata facut un magazin, acesta este scalabil, pregatit pentru campanii, volumuri mari de vanzari. Magazinul este livrat din oficiu cu module de reduceri automate, posibilitatea gestiunii de afiliati, vouchere, coduri de reducere si oferte cu timp limitat. De asemenea, platformele folosite vin deja optimizate SEO.

Agentie Full Service Bucuresti

Flat Studio este o agentie full service ce nu livreaza numai partea de dezvoltare magazine online. Ne ocupam de intreaga poveste! Plecand de la branding, grafica bannere-lor si a materialelor de brand si pana la campanii de facebook, google ads sau seo, Agentia Flat Studio se ocupa in mod profesional de proiectul tau!

Platforma potrivita pentru magazinul tau online

In functie de publicul caruia te adresezi, numarul produselor de pe site, functionalitatilor de care ai nevoie, echipa Flat Studio te consiliaza in alegerea potrivita a platformei.

Consultanta gratuita in realizarea magazinului online

Inca din discutiile preliminarii, echipa ofera consultanta gratuita in alegerea platformei, metodelor de promovare sau chiar in alte aspect ale business-ului tau. Cum primii pasi sunt cei mai important si toata afacerea se invarte in jurul magazinului online, consultanta din partea specialistilor este foarte importanta.
Daca platforma website-ului este din start aleasa gresit, afacerea incepe cu stangul si va aparea un lant de greseli. Multitudinea de platforme creeaza confuzii in randul beneficiarilor si riscul de a pierde timp si bani este ridicat. Consilierea este importanta si scuteste foarte probleme aparute in timp.

Viziteaza site-ul FlatStudio

Pe site-ul agentiei regasesti atat informatii despre serviciile oferite, cat si portofoliul bogat al acestora.
De asemenea, gasiti acolo si o sectiune de blog, cu articole de mare ajutor cu informatii foarte bogate.
Pentru orice intrebare sau pentru o oferta cat mai completa, nu ezitati sa ii contactati.
Link-uri utile:
Contact>>https://www.flatstudio.ro/contact/
Cere Oferta>>https://www.flatstudio.ro/cere-oferta/
Blog>>https://www.flatstudio.ro/blog/
Portofoliu>>https://www.flatstudio.ro/portofoliu/
Servicii>>https://www.flatstudio.ro/servicii/

No Comments Found

Leave a Reply