Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Locatie pentru o nunta si un botez de poveste

In viata fiecarei persoane, apar anumite evenimente care isi lasa amprenta, uneori pozitiva, alteori negativa. Cele pozitive trebuie tratate ca atare si sarbatorite intr-un mod deosebit.

Complexul Salon Du Mariage este una dintre cele mai cautate locatii de nunta in Bucuresti, cu doua saloane specifice in functie de tipul evenimentului – Toujour l’Amour si Ad’Or, care dispun de o capacitate de 400 de locuri la mese si 800 de locuri in picioare, special pentru a gazdui numeroase persoane, in cadrul diferitelor evenimente, intr-o ambianta moderna si luxoasa. In plus, iti pune la dispozitie si o gradina care reuseste sa impresioneze prin design si aranjamentele speciale, decorata in functie de tipul evenimentului, in functie de dorintele pe care le ai.

Locatie pentru o nunta de poveste

Nunta este un eveniment foarte important si suntem siguri de acest lucru, tocmai de aceea acordam o atentie sporita fiecarui eveniment din viata ta. Astfel, reusim sa transformam visele tale intr-o realitate pura. Paseste intr-un taram exotic intr-o locatie nunta de lux alaturi de noi si alege organizarea in aer liber a evenimentului tau.

Pentru reusita evenimentului, alege o echipa formata din profesionisti, care inteleg ca atentia si dedicarea totala sunt cele mai importante ingrediente pentru ca totul sa iasa perfect! Iti punem la dispozitie serviciile necesare pentru ca evenimentul sa se desfasoare in mod natural si impecabil.

Locatie pentru un botez plin de emotie

Unul dintre cele mai frumoase si mai minunate momente din viata fiecarei persoane este nasterea propriului copil. De aceea, botezul este evenimentul plin de emotie si special pe care il gazduieste complexul Salon Du Mariage.

In ciuda faptului ca aceste tipuri de petreceri sunt realizate intr-un cadru mai intim, cel putin in ultima perioada intampla ca petrecerea de botez sa concureze la cote maxime cu un eveniment la fel de important, sau poate chiar mult mai important, cum ar fi nunta.

Organizarea unei petreceri prezum botezul implica, in ciuda aparentelor, resurse financiare substantiale si, de asemenea, timp necesar pentru ca intregul eveniment sa fie asa cum ti-ai dorit. Asadar, beneficiaza de sfaturile pretioase pe care complexul Salon Du Mariage ti le poate oferi in ceea ce priveste organizarea unui eveniment care implica printre altele si o incarcatura emotionala majora in sufletul si inima fiecarui parinte.

Profesionalismul reflecta mereu implicarea

Fie ca vorbim despre o petrecere a copiilor sau o nunta fastuoasa, iti garantam ca intotdeauna vom gasi cele mai bune solutii pentru ca petrecerea sa fie plina de viata. Reusita unui eveniment consta fara doar si poate in atentia sporita asupra detaliilor importante. Noi avem solutiile ideale pentru tine.

In primul rand pentru a organiza un eveniment exceptional si impecabil din toate punctele de vedere, primul aspect de care trebuie sa tii cont este alegerea unei echipe de profesionisti, care sa organizeze evenimentul pana la cel mai mic detaliu si bineinteles in functie de dorintele tale si in stransa legatura cu recomandarile specialistilor, pentru ca spre final totul sa capete un contur de poveste pentru cea mai importanta petrecere a celor iubiti.

Te asteptam cu drag la Salon du Mariage!

No Comments Found

Leave a Reply