Fără categorie

Boala pe oglinzi

Uni dintre tineri mai rebeli asa pot avea o boala pe oglinzile de la masinile parcate.Le rup,sparg sau fura.Acuma na daca tot faci pe nebunu ai grija sa nu fie vreun propietar in masina cand faci treaba asta urata.Din pacate un tanar a patito.Video.

.

8 Comments

 • bibabum

  sa se atinga vreunu de oglinzile mele si sa-l mai si vad ca vor da aia la realitatea tv ca uraganu catrina loveste din nou

  Reply
 • adriank

  cu bâte poate maxim un cutit… atat sunt in stare smekerii de la noi. Am rupt si eu odata din greseala, cu bicicleta oglinda lu unu si foarte fain frumos ne-am inteles, nu e cazul sa faci pe goriloiu; iar daca-l vezi ca incearca sa-o fure sau ceva il duci fain frumos la politie. si fain comentariul lui bibabum, cand ai atitudine de genul mai repede o patesti tu decat altii !

  Reply
 • Pato Basil

  ca bine-i mai facea… poi ce dracu se atinge de lucrul omului… eu zic ca ar trebui instaurata legea martiala… care fura impuscat.

  Reply
 • Pato Basil

  @adrianik: una e din greseala … ca asa am vazut si eu pe unu care ia dat cu oglinda peste oglida lu’ unu si i-a spart-o si din exces de zel si-a lasa asigurarea pe stergatoarele lu ala’..:))
  Si alta e sa o faci din rautate cum sunt unii care iti zgaraie masina cu cheia poi la aia trebuie sa le zdrobesti mana sa nu o mai faca!

  Reply
 • Roxanel

  Nu am inteles daca a fost din greseala sau din rautate… si nici nu cred ca ar merita asa ceva daca ar fi fost din ciordaleala, exista politia, amenda si injuraturile daca tot vrei sa te descarci, sau eventual doar un pumn nu o suta… da’ ma rog, show..

  Reply
 • Pato Basil

  @Roxanel: la noi nu se mai poate…politistului ii este frica sa traga un foc de arma fiindca trebuie sa scrie kilometri de declaratii etc…nu mai este liniste si ordine in Romania din cauza asta

  Reply
 • prima tv online

  super, ma bucur c am gasit acesta informatie 🙂

  Reply
 • prima tv online

  sunt de acord cu tine, trebuie sa mai si facem ceva….

  Reply

Leave a Reply