Bose SoundLink Micro – portabilitate si performanta

Cu totii cautam perfectiunea in orice lucru, in orice actiune pe care o dezvoltam. Si chiar daca perfectiunea este un ideal ce nu poate fi atins, incercam sa ne apropiem de aceasta cat mai mult.

Muzica este o pasiune impartasita de fiecare dintre noi, fie ca avem un gen preferat sau ascultam orice melodie care suna bine. Si pentru ca traim intr-o era a informatiei, a inovatiilor tehnologice si a vitezei, dispozitivele audio sunt si ele din ce in ce mai performante, iar brandurile care se ocupa cu realizarea acestora incearca, cu fiecare nou model, sa le aduca clientilor cele mai bune produse, dispozitive audio care sa ofere un sunet cat mai natural, clar si puternic.

Asta incearca sa ne ofere si cel mai recent model de boxa portabila Bose, SoundLink Micro. Acest device este perfect pentru a-l lua cu tine oriunde si a te bucura de melodiile preferate. Poate fi atasata cu usurinta de bicicleta, de un rucsac sau chiar de haine, dimensiunile si greutatea mici fiind un atu importat al acesteia. Iar faptul ca este rezistenta la apa face din aceasta boxa bluetooth Bose un device si mai potrivit pentru o iesire in natura.

Probabil ca multe persoane se vor gandi ca o boxa Bose bluetooth asa de mica nu poate produce un sunet atat de puternic, asta pana cand vor da Play unei melodii, moment in care isi vor schimba parerea cu siguranta. Aceast device, ca toate celelalte modelele de boxe Bose de altfel, poate reproduce si reda sunetul mai bine ca orice alt device de aceleasi dimensiuni, indiferent daca ascultam la volum scazut sau ridicat.

Pentru ca Bose este un brand important in domeniul dispozitivelor audio, este de la sine inteles ca toate materialele folosite pentru realizarea acestei boxe portabile sunt de cea mai buna calitate, pentru a rezista si a ne oferi un sunet premium in orice conditii. Poate rezista la cazaturi, socuri si chiar la o cadere in apa, fara a prezenta vreun defect. Aceeasi performanta exista si pe partea de software, unde avem la dispozitie aplicatia Bose Connect prin intermediul careia avem acces la numeroase setari ale boxei, de la alegerea dispozitivelor de pe care poate fi controlata pana la limba de redare si numele acesteia. Avem posibilitatea de a cupla doua boxe Bose pentru o experienta mai intensa a sunetului.

Acum avem parte de dispozitivele brandului Bose in Romania prin http://www.all-audio.ro , iar daca si tu iti doresti un astfel de dispozitiv il poti avea chiar acum printr-o comanda simpla pe All Audio, intr-una dintre cele trei variante de culoare: Bright Orange, Black, Midnight Blue..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *