Personale

Un cadou util de sarbatori pentru salariatii companiei


Lucram intr-o companie de publicitate, testam produse electronice si electrocasnice care apar oriunde in lume. Avem de lucru si suntem multumiti ca suntem utili, iar salariile noastre sunt pe masura. Ne este putin mai greu, cand alergam la traducator cu un e-mail printat sau cu instructiuni de folosire a unui obiect fiindca am inteles doar pe jumatate explicatiile, iar el ne arata teancul de documente in lucru si ne trimite la google, iar traducerile acelea stiti cum ies!!!
Of, greu este si cu engleza asta, dar mai greu fara ea! Tocmai de aceea am sarit in sus de bucurie, cand seful ne-a anuntat ce cadou util vom primi de sarbatori. Nu este vorba de cosul plin cu bunatati, de cozonaci, bani de porc sau sampanie, ci cursuri ilsc acea mana cereasca menita sa ne ajute sa ne exprimam independent cu oaspetii care ne viziteaza regulat, sa actionam independent cand vine vorba de trimiterea unui e-mail sau de testarea unui produs si de citirea directa a calitatilor acestuia.
Ilsc au cursuri adaptate pentru companii si vin la sediile indicate de solicitanti, prin urmare nu se putea un cadou mai util pentru noi de sarbatori. Produsele le-am fi terminat rapid, dar cursurile de limbi straine reprezinta o achizitie pentru toata viata.
Orice am spune, chiar daca am studiat in scoala engleza (este cam mult de cand am terminat-o, desi ne vine greu sa recunoastem), o reimprospatare a cunostintelor este bine venita oricand!
Compania investeste in noi, iar lucrul acesta nu ne lasa indiferenti, fiindca vom fi studenti silitori si vom fi la inaltimea asteptarilor profesorilor cu experienta si rabdare care se vor ocupa de noi. Am discutat cu fostii cursanti si am aflat ca:
-oamenii se simt bine la cursuri, ca la o discutie amiabila cu prietenii si vin de drag la activitati
-cursurile pentru companii sunt structurate pe domenii de activitate, cele de limba engleza, care ne intereseaza pe noi abordeaza: afacerile, secretariatul, turismul si domeniul juridic.
Apreciez si mai mult diplomatia companiei de a alege pentru noi afacerile si turismul. Ambele pot fi utile atat la locul de munca, dar si in timpul liber. Eu am primit invitatii de la colegii de la Londra sa ma duc in vizita cu famila, dar cum nu stiam engleza, am amanat vacant in Marea Britanie. Se pare ca anul viitor voi aplica pe viu ceea ce invatam la curs.
-exista o oferta bogata de materiale de lucru, filmulete, documente, auditii, dar si strategii didactice care dau roade 100%.
-toti cursantii sunt capabili sa vorbeasca fluent si nuantat, sa scrie un e-mail, sa faca un raport in limba lui Shakespeare dupa aceste cursuri.
-multi adulti si-au adus aici si copiii fiind fascinati de rezultate si le-au facut programari din timp pentru Scoala de vara!
-institutia organizeaza cursuri pentru: germana, franceza, engleza si olendeza si sunt in pregatire si alte oferte.
Este o ideea minunata ca salariatii companiilor sa primeasca in dar de sarbatori cursuri de limbi straine la locul de munca, avand la dispozitie cei mai buni profesori din tara!.

No Comments Found

Leave a Reply