La orice ora as ateriza, masina personala ma asteapta sa ma duca acasa…

Familiile cu copii, care calatoresc in mod obisnuit cu avionul prin lume stiu cat de greu este sa aterizezi la 24 si sa nu vina nimeni sa te recupereze. Este posibil ca in miezul noptii sa nu raspunda niciun taximetrist la telefon si sa nu fie niciun Uber disponibil in zona. Cei mici sunt morocanosi si greu de impacat, iar prin absurd, daca apare un taxi sau uber, cand ii aud tipand spun vor spune ca “au gresit clientul”.

Stiu ca veniti cu argument acum ca exista firme de inchirieri masini care livreaza autoturisme noi si curate cu toate taxele si verificarile platite si este mai simplu asa, dar am si eu urmatoarele contraargumente:

-exista parcare otopeni un loc sigur unde poti lasa masina personala sa te astepte si sa te duca acasa la intoarcere
-costa mai putin sa-ti lasi masina acolo, decat sa inchiriezi o masina straina. Tarifele sunt: 40 de lei prima zi de stationare si cate 10 lei pe zi urmatoarele. In acest pret se include o serie de facilitate, cum ar fi:

Parcare prevazuta cu camera de luat vederi, distant foarte mica fata de aeroport (3 minute de mers pe jos), transferul gratuit de la terminal la parcare, realizat cu un simplu telefon.
Numai daca nu ai masina inchiriaza una! Altfel iti va fi mult mai usor sa o conduce pe a ta fiindca esti obisnuit cu sicanele ei.

Realizezi cat de simplu va fi sa duci si bagajele si copiii obositi in parcare cu microbuzul pus la dispozitie de catre Airport-Parking?
Rezervarea unui loc de parcare sepoate face facil, de la domiciliu si pentru o perioada practice nelimitata, existand posibilitatea achitarii serviciului online, cu cardul. Sistemul de plata este securizat, asa ca nu trebuie sa va speriati ca veti fi fraudati.

Intarzierile cauzate de companiile de zbor nu impun costuri suplimentare. Preturile orientative care va asigura transportul confortabil si securizat de la aeroport acasa sunt urmatoarele:
-2 zile, 50 de lei. Si intr-o parcare obisnuita din zonele central ale orasului ar costa mai mult, fiindca acolo se practica taxarea la ora. De pilda, parcarea subterana de la Universitate percepe 4 lei pe ora. La un calcul estimative, cine isi lasa masina acolo achita 96 de lei pe zi, aproape de doua ori mai mult decat in acesta parcare din Otopeni.
-80 de lei pentru 5 zile
-100 de lei pentru 7 zile de parcare securizata
-130 de lei 10 zile de parcare
-oferta personalizata pentru peste 25 de zile de parcare.

Sunt lucruri care ne usureaza viata, dar despre care nu aflam la rimp, de aceea astfel de servicii ar trebui mediatizate cu seriozitate. Asa dispar obligatiile fata de cei care nu dorm sa ne iain miez de noapte de la aeroport si accidentele cauzate de excesul de viteza, fiindca recuperaorul s-a trezit mult mai tarziu si doreste sa scurteze timpul de asteptare.
Lasarea masinii personale in parcarea securizata de langa aeroport este cea mai eficienta metoda de asigurarea a transportului la domiciliu.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *