RCA ieftin, care vine dupa masina acasa

-Pe mine nu ma intereseaza, ma duci la aeroport,batea nevasta-mea din picior! E sansa mea de a participa la Simpozionul de Cardiologie de la Londra!
Avea dreptate. Pregatise lucrarea cu minutiozitate, se dusese la cursuri de engleza, repetase in oglinda cu gesturi si jocuri de tonalitate, doar eu nu fusesem la inaltimea asteptarilor ei. Neglijasem achitarea asigurarii pentru masina, iar drumul era destul de lung. Nu puteam sa risc. Trebuia sa intervina cineva providential sa ma salveze din situatie si de gura nevestei mele.
M-am exilat in biroul meu, desi imputarile ei ma urmareau, am tastat: rca si am fost condus providential catre RCAUTOIEFTIN.RO.
Deja peste tot se vorbeste de scumpiri, iar aici scria: “RCA ieftin in 3 minute”. Poate am gasit comoara pe care nu o gaseam in mediul fizic, real imi spun si ceea ce gasesc pe site ma umple de incantare.
Sigur ca nu vrea nimeni sa-si lovesca masina, dar in caz de accident se ofera gratuit masina la schimb. Cine ar mai face asta pentru clienti? Sa iti lovesti masina ta, sa dai un telefon fiindca esti presat de timp si sa ti se puna la dispozitie un alt autoturism sa ajungi la timp la desinatie.
Sa va mai explic de ce mi-a fost sila sa achit RCA? Trevuia sa ma deplasez la sediul din oras, iar aici era aglomeratie mai tot timpul. Ma plictiseam asteptand si iroseam timpul, in plus, cand ajungeam la ghiseu mai dura cel putin o jumatate de ora completarea actelor. Birocratia ne omoara. Mai gaseam si un functionar acru, care imi vorbea de sus si ma intreba de doua-trei ori acelasi lucru pe un ton ridicat, de parca eram subalternul sau…
Aici, nu pot sa cred! In cateva ore RCA soseste la adresa indicata de mine, astfel ca voi iesi victorios din birou si vom recapata linistea conjugala.
“Oamenii astia existau din 2002, iar eu nu am stiut asta? Doamne, cat am pierdut! In plus, la ei ma costa mult mai ieftin decat oriunde in alta parte!”
Trec in revista portofoliul acestor profesionisti si sunt deja impresionat: 15 ani de activitate evaluata la superlativ de catre clienti, si peste 250 000 de polite de asigurare RCA livrate pe teritoriul Romaniei.
Pentru ca imi place sa fiu informat, aflu ca fac si asigurari medicale si datorita promptitudinii si tarifelor foarte ieftine comand si doua asigurari medicale pentru mine si pentru sotie.
Absorbit in lectura, trec in revista evaluarile clientilor. Niciuna nu este negativa. Binecuvantez clipa in care am tastat cu inspiratie RCA si i-am gasit. Mai sunt 4 ore pana cand vom pleca la aeroport.
Cineva suna la usa apartamentului. Deschide sotia si ciocaneste la usa biroului meu aducand, fara ca ea sa stie, RCA si asigurarile medicale pentru noi.
Ma intreaba curioasa ce am facut de a venit curierul la noi, iar eu ii arat triumfator documentele:
-Esti un om minunat, dar uneori ma exasperezi, imi spune! Nu puteai sa-mi spui ca ai platit RCA acum o saptamana?
Nu are sens sa-i spun toate secretele mele, daca doresc sa raman supereroul ei!!!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *