Personale

Lumina curata de sarbatori

Ne-am saturat de lumina galben-icterica din camera! Vin sarbatorile, afara sclipeste argintul zapezii iar pe noi ne dor ochii de la lumina artificiala stridenta obtinuta datorita unor substante si procedee daunatoare. Daca as gasi suficienti licurici si nu i-as stresa, i-as aduce in camera sa pot citi in prezenta lor sau sa iau o cina romantic alaturi de cel drag. La fel as face cu stelele sau luna, le-as lua in mana si le-as aduce in casa mea, dar ar fi un gest extrem de egoist, de aceea caut o rezolvare generoasa a problemei iluminatului pe timp de noapte.
Ne mai salveaza luminile din brad sau flacara vie a focului din semineu, dar iarna acesta voi avea lumina curata si economica in casa: becuri led.

Fara sa personificam becurile, daca nevasta inselata intreaba cu amaraciune:”Ce-are alta si n-am eu?”, voi raspunde acum de ce elimin becurile obisnuite pentru cele cu LED:
-becurile cu LED sunt cele mai moderne mijloace de iluminat si imita cu acuratete lumina naturala (alba, rece), aspect benefic pentru ochi, dar si pentru starea psihica
-consuma putina energie si au durata mai mare de 30-50 de ori mai mare decat a becurilor obisnuite
-sunt romantice, intretin o atmosfera romantico-feerica
-s-a demonstrat ca oamenii au putere mai mare de concentrare si sunt mai creativi in prezenta acestor corpuri de iluminat
-cei care au lumina care o imita pe cea naturala adorm mult mai usor, fiindca nu oboseste organismul sau ochii
-corpurile de iluminat cu LED sunt variate, elegante si atractive, transformand locuintele intr-un spectacol de lumini. Desi corpul suspendat cupru forma lampa ф360 este recomandat iluminatului de lux din restaurant sau hotel, mi-as dori un produs din seria lemn danez, indiferent de pret. Merita sa dai 188 de lei ca micutii sa se simta ca in castelele din povesti. Copiii sunt foarte impresionabili, de aceea trebuie sa ne straduim sa le imbogatim memoria cu cele mai frumoase amintiri.

In magazinul online V-Tac LED se gaseste o gama variata de produse de iluminat astfel ca aprinderea luminii noaptea nu mai este o activitate monotona, ci va fi asteptata cu nerabdare.
Girlande luminoase, corpuri suspendate cupru, la proiectoare ne stau la dispozitie in cel mai bun magazine de becuri din tara. Produsele comercializate aici au fost appreciate la superlativ de catre 97% dintre cumparatori, care s-au declarat foarte satisfacuti si au plasat o alta comanda la mai putin de o saptamana de la primirea primeia. Evaluarile pozitive au in vedere si modul in care a decurs livrarea produselor, dar si interactionarea clientilor cu site-ul si cu operatorii de vanzari.

Distribuitorii au in stoc produse cu lumina calda sau rece, puternice sau discrete, dar si proiectoare pe sina. Investind in becurile cu LED le asiguram copiilor si nepotilor nostril un mediu nepoluat si economiserea resurselor care au fost folosite abuziv in ultimul timp.
Pentru o atmosfera magica in camin, sa ne grabim sa comandam becuri cu LED si sa-I oferim casei noastre dragi o lumina cat mai naturala!

.

No Comments Found

Leave a Reply