Un avocat bun restaureaza dreptatea

-N-as fi crezut vreodata sa mi se intample una ca asta cu nepotul de sora pe care l-am crescut si divinizat, se plangea femeia vaduva si batrana, gata sa fie data pe drumuri. Intotdeauna am avut impresia ca, daca eu sunt cinstita, toti cei pe care ii cunosc trebuie sa fie la fel.
Vecinele o invitau de mila la masa si la o ceasca de cafea si o incurajau cum credeau de cuviinta sa lupte pentru a-si recapata apartamentul de lux din vila situata in cartierul rezidential. Si lor li se parea nedrept sa fie dusa la azil, mai ales ca nu era bolnava si se putea ingriji singura. Uneori, sa o speria si sa o faca sa plece de bunavoie, nepotul se imbata ii spargea obiecte de valoare si o brusca fizic.

-De-ati sti cat de mult ma doare, cand ma loveste! Il plimbam peste tot, ii luam de toate si ii spuneam povesti, cand era mic! Nu mai are rabdare sa mor, vrea sa ma duca la azil si sa-mi vanda casa.
-Ai neaparata nevoie de un avocat civil bun care sa-ti apere cauza!
-Of, alti bani, alte cheltuieli inutile!
-Nu este asa, o asigura sfatuitoarea si ii povesti experienta personala cu Motorganureci.ro. Ca orice om a evitat sa-si gaseasca dreptatea in justitie, dar cand problema devenise de nerezolvat altfel s-a adresat Societatii civile de avocati, iar acum familia sa este linistita. Fiica ei avusese o ralatie de concubinaj cu un barbat recidivist si extrem de violent. Din acesta relatie s-a nascut o fetita adorabila. Fiindca nu a mai putut suporta bataile, fiica s-a refugiat la parinti, dar concubinul spargea usile si gemurile la orice ora din zi si din noapte, traumatiza copilul, ameninta cu incendierea locuintei si uciderea tuturor membrilor familiei. Cu profesionalism, avocatul civil angajat a pus la punct o strategie prin care dreptatea a fost restaurata, iar familia si-a recapatat drepturile.

Avocatul este cel care strange dovezile care sa fie luate in consideratie de catre completul de judecata, pregateste martorii insistand asupra aspectelor care demonstreaza dreptatea clientului sau si incalcare legii de catre cealalta parte si reprezinta partea vatamata in instanta. Motorgacanureci.ro reuneste profesionisti care castiga procesele 98% din cazuri.

Ajutata de vecine, batrana cu sufletul sfasiat de durere a angajat un avocat bun de la societatea amintita, desi nu se astepta la minuni, mai ales ca-i facuse nepotului act de vanzare-cumparare, fara clauze. Bun cunoscator al legilor, el a cautat dovezi pentru a demonstra ingratitudinea nepotului si dreptatea batranei.
Dreptatea a fost restaurata dupa doua luni de procese, fiindca fiind cei mai buni din tara si avand multe procese pe rol, avocatii sunt interesati sa termine cat mai repede un caz sa se poata ocupa de celelalte.
O poveste de viata dramatica s-a terminat fericit datorita lor, tocmai de aceea lumea care are nevoie trebuie sa-i cunoasca si sa stie ca sunt cei mai corecti si buni avocati din Romania.

Batrana si-a iertat nepotul, dar si-a petrecut linistita batranetea in casa pe care o cumparase cu multe sacrificii.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *