Fara erotism nu ar exista viata

Dragostea platonica nu este dragoste! Pana nu simti fluturii in stomac, nu tremuri de pofta si de nerabdare sa vezi ceea ce este ascuns de haine la iubitul tau sau la iubita ta, nu poti sa spui ca iubesti. De fapt ce inseamna sa iubesti cu adevarat, implinit? Sa te contopesti trup si suflet cu perechea ta, iar intre voi sa nu mai fie secrete! Cand apar secretele sau unul se rusineaza sa apara in fata celuilalt asa cum l-a lasat natura, relatia intra pe panta amenintarii. Se poate rezolva prin comunicare si prin franarea la timp a prabusirii increderii clipa de clipa, minut de minut mai intai in abisul indiferentei, apoi in prapastia mortala a urii si a uitarii.
Si erotismul este normalitatea vietii care provoaca in mod placut (fara a agresa fizic, vizual si emotional) indivizii sa procreeze si sa mentina perpetuarea speciei pe acest pamant.

Fotografie erotica este spectacolul din spatele spectacolului, iar Andreescu Gabriel este norocosul in fata caruia se desfasoara sub regia sa ambele spectacole. Pana sanul dezgolit al modelului apare in ipostaza inocenta a sursei hranei copilului sau a feminitatii, fotograful profesionist trebuie sa inlature prin profesionalism si strategie gestul vulgar de a expune un trup fara haine. Astfel modelul este asimilat iubitei, mamei, sorei, prietenei. Atitudinea sa naturala de a ne arata intimitatea reprezinta un gest de apropiere tainica, nu unul vulgar, de natura sexuala.
Este ca gestul mamei care isi alapteaza copilul in autobuz sau in metrou si nu considera ca prin gestul ei comite o impietate, ci le arata celorlalti cat de buna este in acest rol!

Fotografia erotica poate fi o opera de arta pentru ceilalti sau o arhiva de transformari pentru model.
Sanii, picioarele perfecte, nudul exista si daca le imbracam si le ascundem asta nu inseamna ca le putem contesta existenta. Un partener care pleaca la munca in strainatate are sigur nevoie de poze erotice cu sotia sau iubita sa in noptile de nesomn, in care se gandeste la clipele de intimidate, izvor de fericire, petrecute intre ei doi. Este de apreciat faptul ca acest tip de fotografie nu mai este tabu in Romania, iar singurele delicte legate de fotografia erotica mi se par a fi urmatoarele aspecte:
-obligarea cuiva sa pozeze in ciuda refuzului sau categoric.
-realizarea unor fotografii erotice unor persoane diforme sau neingrijita care genereaza repulsie
-postarea acestora in retelele de socializare, fara acordul persoanei care a pozat
-utilizarea acestora ca sursa de santaj.
Fotograful care are curajul sa realizeze fotografia erotica are sclipire de artist-geniu fiindca foloseste unghiuri, strategii care sa anuleze actul vulgar de a dezbraca hainele pentru a-ti expune feminitatea sau masculinitatea.
Nimeni nu trebuie sa judece curajul unui trup tanar, perfect de a se oferi privirilor asemenea unui fruct tentant, zemos. Ma bucur de libertate, asa ca trebuie sa dovedesc maturitatea de a respecta libertatea celui de langa mine, daca atitudinea lui nu ma lezeaza!
Sincer, barbati, nu tineti uneori sub perna fotografiile erotice ale starurilor indragite de voi si va imaginati…ce naiba va imaginati???

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *