Internet

BrandGSM are grija de lucrurile tale dragi

Am ora la o clasa de adolescenti care, desi se pregatesc pentru prelucrarea lemnului, sunt foarte eleganti si in pas cu noile tehnologii. Dupa ce se suna de iesire, mai ma intreaba ce note si absente au ca sa traga de timp, sa-si etaleze telefoanele. Multi dintre ei sunt foarte harnici, cu toate ca nu le place sa invete, lucreaza in vacante si vin cu cele mai sofisticate modele de telefoane. Chiar m-au uimit deja detin noul iPhoneX.
De pilda ieri, Mares a tinut sa-mi arate cum face poze telefonul sau cand ridica mana si vorbeste cu el sau cum filmeaza cand ii da anumite comenzi.

-Dar huse iPhone X i-ai cumparat, il intreb?
-Nu, doamna. Stiti ca fostul telefon l-am stricat fiindca mi-a varsat un prieten sucul pe display?
-Atunci nu face aceeasi greseala fiindca stiu sigur ca ai muncit pentru el. Stiu pe cineva care are grija de telefoanele voastre scumpe: BrandGSM.

 

Firma existenta pe piata din Romania cu mai mult de 17 ani vechime fiind reprezentati atat de calitatea produselor ce le comercializeaza cat si de o echipa bine pregatita ce ofera un suport tehnic si informational clientilor.
-Si l-a luat din pensie, doamna, imi spune un elev care ma face mereu sa rad, apoi se corecteaza: “Bursa am vrut sa spun.”

 

Mai stam putin de vorba si le explic ca indiferent cum l-a cumparat, trebuie sa aiba grija de el. Un telefon care arata foarte bine va fi mereu expus riscului, la fel cum un telefon suficient de rezistent poate fi supus erorilor neprevazute ale proprietarului si automat pasibil de zgarieturi, lovituri puternice sau defectiuni tehnice cauzate de cazaturi sau alte socuri.

 

Mai toti specialistii sugereaza, achizitionarea de huse de telefon, tinand cont ca acestea ofera o protectie garantata in proportie de aproximativ 80%.
Ma tin toata pauza cu ei, deoarece suntem prieteni si imi explica faptul ca si-ar cumpara huse, dar multe strica aspectul telefonului. Le explic ca husa de telefon reprezinta in contemporanitate un accesoriu fidel si in acelasi timp un mod de a ne exprima personalitatea, dorintele, placerile si afinitatile. Din multitudinea de modele existente pe piata alegem in raport cu dorintele noastre modele cu design classic sau deosebit care sa ne scoata in evidenta si sa ne caracterizeze personalitatea.

 

Rezumand husa telefonului are un dublu rol, de protectie impotriva socurilor, a prafului si a utilizarii in mod excesiv dar si aceea de accesoriu.

Ajungem la concluzie ca pentru un telefon bun si scump, merita sa alegem o husa buna, nu una cu aspect deplorabil din platic. Cum liceul este conectat la internet intram sa vedem husele aflate in stoc si tuturor ne plac cele din piele naturala cu textura Croco negre sau bleumarin.

Costa aproximativ 70 de lei, dar asigura protectia unui obiect care valoreaza peste 5200 de lei, sa nu mai punem la socoteala si valoarea sentimentala a sa.

Pentru orice nelamurire, operatorul de serviciu ofera si consultanta gratuita de luni pana vineri intre orele 9-17. Ba mai mult, daca nu suntem multumiti de alegerea facuta si dorim sa inapoiem produsul ales in termen de maxim 14 ei il primesc fara nicio problema avad de ales daca ne dorim banii inapoi sau alt produs la schimb.
In concluzie, cumparati huse pentru telefoanele dumneavostra, chiar daca ati muncit pentru ele sau le-ati primit cadou! Respectati banii munciti si investiti in ele si valoarea sentimentala aparatelor care va racordeaza la univers. Prin intermediul telefoanelor comunicati cu cei dragi, faceti poze, va jucati si postati mesaje pe retelele de socializare, ar fi mare pacat sa pierdem o asa investitie.

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply