Sport

Branesti 0-1 Steaua

Sorin Cartu e multumit de primul meci al sau la Steaua.Gigi Becali a ramas impresionat de Steaua lui Cartu.Se pare ca Steaua sia revenit dupa socul cu Brasovul din etapa trecuta si se afla pe un drum bun.Etapa continua sa vedem ce sa va mai intampla mai departe.

“Cartu a fost inspirat la schimbari: a bagat un jucator si a dat pasa de gol. Imi pare rau de bara lui Tanase, merita sa dea gol. A fost cel mai bun de pe teren. Obiectivul nostru este Cupa si campionatul”, a spus Gigi Becali dupa meci.sursa

.

5 Comments

 • adriank

  stelistii n-ar trebui sa se imbete cu apa rece. steaua a ramas aceasi echipa care nu are nimic special, aceasi jucatori care deabea se cunosc, acelasi patron si un antrenor care a retrogradat 4 echipe. cartu daca ramane la steaua mai mult decat 3 luni eu o sa ies pe strada dezbracat si o sa strig hai steaua.

  an de an steaua (becali) tot ce-a avut mai bun (mediorcu) a dat. raducanu, radoi, nesu, goian, bogdan stancu, kapetanos si cam atat. asa n-ai cum sa faci performanta, niciodata.

  Reply
 • Bogdan

  sa stii ca au jucat putin diferit, ca atitudine in primul rand… apoi am vazut si eu suturi la poarta, ceea ce la steaua mai rar vedeam in ultima vreme

  Reply
 • admin

  pentru suporteri si pentru club sa speram ca o sasi revina…

  Reply
 • M.Valentin

  se putea si mai bine

  Reply
 • Junioru

  La anul poate ia si steaua ceva la fel ca in ultimi 5 ani :))

  Reply

Leave a Reply