Sfarsitul lumi

Acest articol vine dupa ce Japonia a fost lovita de un cutremur foarte mare.

La numai doua zile dupa ce un seism de 7,2 a lovit tara Soarelui rasare, un nou cutremur cu magnitudinea 8,9 s-a produs in largul coastelor de nord-est ale Japoniei la ora locala 14.46 (07.46 ora Romaniei).

Cutremurul a fost atat de puternic, incat a generat un val tsunami de zece metri inaltime, care a lovit coastele Sendai din nord-vestul tarii. Guvernul a declarat stare de urgenta la o centrala nucleara!

Vreau sa va spun ca este  scris in biblie de toate aceste lucruri care se desfasoara pe planeta noastra.Si tot ce e mai rau pentru oameni abia urmeaza.Ce este acum e nimica toata.

Petru 2 3:9

9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.

10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.

Aici e problema oamenii care nu vor sa se caiasca de pacatele lor si continua sa traiasca in ele in fiecare zi.Neintoarcerea noastra spre Dumnezeu duce la ce se poate vedea cu ochiul liber.Biblia are versete in care suntem avertizati asa de clar sa nu mai traim in pacat.Cine sa asculte? cine sa mearga la biserica si sa se roage?

5 thoughts on “Sfarsitul lumi

  1. O fi de la luna plina care maine va fi cel mai aproape de pamant ? 😕
    O data la 12 ani cica se intampla chestia asta, si poate afecta 😕
    Cum anume ? Pai luna atrage prin gravitatie oceanele catre ea… Si se intampla ce a fost in Japonia 😐
    Saracii oameni :-s

  2. sti ca e interesant
    Universul a fost facut pentru om dar omul nu valoreaza nici pe departe cat universul 😕

Comments are closed.