Brasovenii de la Allview au lansat telefonul X1 Soul

Producatorul roman de smartphone-uri Allview a lansat, joi, telefonul X1 Soul, varful
gamei sale de telefoane inteligente. El are un design unibody, procesor quad core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display full HD, doua camere foto de 13, respectiv 5 MP.

X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.

Noul dispozitiv cu care brasovenii vor sa atace piata are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, cu rezolutie 1.920×1.080 pixeli, o grosime de numai 7,9 mm si ruleaza cu sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. Pretul comunicat este de 1.599 de lei.

X1-Soul-semiprofil_casti

De asemenea, el beneficiaza de amplificator audio Yamaha.
Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP şi cea secundară model OV 5648, de 5 MP. Pe lângă funcţiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramică şi smile detection, camera device-ului dispune de o serie de funcşii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde), 12 efecte beauty şi best picture. Partea frontală a telefonului este prevazută cu o cameră secundară de 5MP, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

X1-Soul_Semiprofil_2
„X1 Soul este cheia de boltă a gamei Allview, fiind realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic şi CABC în cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP,” a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview.

4 thoughts on “Brasovenii de la Allview au lansat telefonul X1 Soul

    1. ai incercat vreodata vreun produs de la ei sa vezi despre ce e vorba? nu poti sa spui despre ceva ca nu i-ti place pana nu testezi zic…

      1. allview sunt niste chinezarii. nu se fabrica in romania, nu sunt romanesti. romani sunt doar proprietarii brandului. nu, n-am incercat nimic de la ei… asa cum nu vreau sa incerc nici o chinezarie in materie de telefoane

        1. Referitor la comment-ul lui ” bogdan”: Fara suparare, dar majoritate produselor sunt facute in China deoarece mana de lucru este mult mai ieftina decat in alte tari. Iar sincer iti spun , nu cred ca exista persoana pe pamantul asta care nu are cel putin un lucru fabricat in China inclusiv tu . Asa ca lasa deoparte aceste comentarii ca nu este cazul sa facem comparatii. Eu unul sunt posesorul unui telefon P6 Quad de la Allview si sunt foarte multumit de el.

Comments are closed.