Dreptul la replica pentru Zoso.

Vali Petcu alis Zoso afirma intr-un articol la el pe blog in acest articol ca „mă porcăie pe unde poate, și pe alta îmi fură munca și vinde”.

Habar nu aveam de articol daca nu spunea Pato pe mess de el, fapt ce dovedeste ca nu ma intereseaza ce scrie Zoso… dar sa revenim.

Am mai avut in trecut mesaje in privat cu el in care spuneam sa dovedeasca unde am scris eu despre el de rau undeva vreodata. Repet nu este suficient sa afirmi ceva trebuie sa si dovedesti. Nimeni nu are nicio dovada pentru ca stiu ce am facut. Eu niciodata de cand activez in online nu am scris pe vreun blog, forum sau oriunde altundeva de rau pe vreun bloger. Ce treaba sa am eu cu Zoso, Arhi, Chinezu si toti blogeri super cunoscuti sau cu oricare alt bloger mai putin cunoscut. Le doresc succes la toti. Nu am nimic cu nimeni.

Despre tema care este pusa la vanzare pot sa afirm foarte clar ca nu este a lui Zoso. Toate temele care le fac le incep de la una blank generata de acest site http://underscores.me/. Pentru cei care nu intelegeti cum e sa incepi sa faci o tema ea fiind blank la inceput va invit sa descarcati una de acolo sa vedeti cum arata la inceput. Tema respectiva este premium si are setari. Aici este demo de la ea http://demo1.bucurion.info/.

Faptul ca Buculesei a modificato dupa aceea cum a vrut e treaba lui. Nu raspuns de eventualele modificari ale clientilor.

Zoso sa i-ti fie rusine ca mai acuzat pe nedrept de furt cand eu am muncit zile intregi sa invat sa fac coduri pentru tema respectiva si nu numai pentru ea. Pe site-ul unde am temele la vanzare http://wpteme.info/ niciuna nu este copiata de undeva ci toate plecand de la una blank. Am muncit zile intregi pentru fiecare tema in parte.

Nu asa se procedeaza domnu Vali, acuze fara dovezi. Sa nu mai faci asta niciodata daca te consideri inteligent precum te dai…

Ai dovedit insa un lucru jignesti fara simt. Fara bun simt.

12 thoughts on “Dreptul la replica pentru Zoso.

 1. Bucur, nu ca am ceva cu tine dar tema facuta de tine seama foarte mult cu a lui Vali. Degeaba spui ca ai facuto de la zero daca structura este foarte asemanatoare. Orice persoane poate sa confirme acest lucru, degeaba ii oferi replica la raspuns daca toti vor spune ca e „furata”, acum gandeste-te si tu. Nu o lua in semn de rau, chiar nu am nimic cu tine si te respect deoarece mi-ai oferit ajutor de multe ori.

  1. Uita-te la tema facuta de mine http://demo1.bucurion.info/ si la cea pe care zoso zice ca seamana sa vezi ca nu sunt la fel. Nu seamana deloc. Modificata poate semana cu multe teme printre care si cu a lui. Repet nu am furat nimic de la nimeni niciodata in online…

 2. Sa fie clar pentru toti … Injurati-ma pe mine nu pe Bucur. Eu sunt de vina pentru imbunatatirile ulterioare aduse temei.

  Zoso cand a scris articolul ala m-a intrebat cumva daca tema initiala facuta de Bucur a fost modificata ??? NU! S-a apucat sa dea cu paru in stanga si in dreapta fara a avea informatii clare.

  1. cand nu ai ce sa mai scrii pe blog te apuci sa vezi care tema seamana cu a ta si sa spui ca a furato x sau y… ce mentalitate slaba.

 3. Oamenii sunt rai nu ai cum sa ii schimbi oricat ai incerca sa le demonstrezi ca nu au dreptate vor continua sa te acuze pe nedrept 🙂

 4. Cand ajung sus, unii cred ca lor li se cuvine tot. Totusi, sa ia seama sa nu cada. (Bucur stii la ce text ma refer)

  Lasa-i in pace cu prostiile lor. Tu ti-ai spus cuvantul, stii ca ai fost corect, ca nu ai copiat pe nimeni. Daca ei trancanesc in continuare, treaba lor. E ok atat timp cat tu te stii curat. Lumea va vorbi oricum, pentru ca este manata de alte principii / forte.

 5. Am vazut si eu articolul lui zoso si chiar consider ca te acuza pe nedrept. De altfel, acest lucru nici nu ma surprinde…este adevarat ca zoso este un blogger cu experienta si cunoscut in Romania, dar cred ca „si-a luat-o in cap”. Am vazut foarte multe articole la el pe blog in care critica o persoana…si banuiesc ca nici nu se informeaza inainte sa scrie articolul.
  Eu nu l-am apreciat niciodata, deoarece intotdeauna mi-a dat impresia ca este egoist, iar dupa acest articol, mi-am „intarit” aceasta impresie. Din pacate, el considera ca toti sunt inferiori lui si nu au dreptul la replica, iar daca cineva indrazneste „sa ridice capul”, il „macelareste” fara mila. Pacat…ca exista asemenea oameni.

  Chiar ma bucur ca ai scris acest articol, deoarece ai demonstat ca zoso da inatai „cu parul”, iar abia apoi trage concluziile.

Comments are closed.