Calificare

Danciulescu si Catalin Munteanu au marcat golurile care au dus-o pe Dinamo la doar 180 de minute de grupele Europa League.Era cat pe aci sa o luam iar pe coaja dupa ce Vaslui a ratat sa mearga mai departe in Liga campionilor macar atat putem sa realizam.Cristi Borcea a izbucnit dupa calificarea lui Dinamo in playoff-ul Europa League la adresa celorlalti actionari.Declaratia lui Borcea aici.Gaz Metan Medias a facut o mare surpriza zic eu sa calificat mai departe in fata celor de la Mainz la penalti dramatic.Bravo lor.

P.S.Pregatesc 2 invitati free pe file-list.ro in curand.

4 thoughts on “Calificare

  1. M-am bucurat pt. ambele echipe, chiar si pt. Dinamo, desi tin cu Steaua, dar in europa sunt roman inainte de toate ! 🙂

  2. Da, si am avut un noroc imens zic eu astazi la Geneva. Toate cele 5 echipe romanesti au picat cum nu se putea mai bine. Oricum felicitari celor din Medias, demult n-am mai trait un meci ca cel de ieri, si chiar daca nu sunt chiar deloc vre-un fan de-al lor (doar al profesorului Pustai) m-am bucurat enorm la ultimul penalti.

  3. Felicitari celor din medias pentru calificare.
    Eu sincer nu tin cu steaua cand joaca in cupe, adica nu ma intereseaza ce face.Nu pot, orice echipa ar juca as fi mai interesat..
    P.S. sper ca dinamo sa-si revina si sa joace cum a jucat cu gazul. Altfel nu stiu cum o sa ajunga in grupe.

Comments are closed.