Personale

Rulez cu windows 7

In urma problemelor aparute datorita unui virus urat luat din prostia mea de pe un stick de la un prieten,vedeti ce bagati in pc vostru apropo,am trecut pe windows 7.Virusul luat nu ma lasa sa instalez nici un fel de antivirus ca sa il curat,parca stia.Am golit o alta parte de hard si am instalat windows 7 acolo,dupa care am bagat si un antivirus care a facut curatenie.Sunt impresionat de windows 7 merge excelent,minunat.Se misca foarte repede in comparatie cu xp,il recomand.Uite asa zici sa faci un bine la altul ca tot acelasi virus ia blocat lui pc-ul si am instalat si la el din nou windows-ul si mi-am facut mie rau.Pana la urma a fost bine ca am avut de la un alt prieten pe dvd 7.

P.s.Tema este editata de mine si imi place cum a iesit.Daca vrea cineva o tema cu poza in stanga articolului sa ma caute,free binenteles..

9 Comments

 • Vic3ntziu

  Bine ca ai reusit sa scapi de virus

  Reply
 • Yamasha

  Foarte buna alegerea..oricum, de la anul nu se va mai face niciun update pentru Windows Xp..

  Reply
 • DannielPH

  Dureaza inca dar pana la urma toti vor trece pe W7.

  Reply
 • adriank

  eu mereu patesc nasoale cu virusii, poate si pentru ca-mi bag nasu peste tot pe net. Dar la mine e simplu, neavand mare lucru in memorie, formatez intreg calculatorul si reinstalez windowsul curat. De cele mai multe ori nu e deajuns doar sa reinstalezi windowsul, pentru ca virusii se ascund si prin restul documenteleor, chiar si prin setari sau mai stiu eu ce. Cel mai bine e sa cureti totul si sa-o iei de la 0.

  Reply
 • roscabgdn

  buna decizie. Eu pana acum sunt foaaarte multumit de w7

  Reply
 • Cipri Palamariu

  Încearcă și un Linux. Linux Mint, Ubuntu, Kubuntu… Nu trebuie neapărat să-l instalezi 😉

  Reply
 • cime

  Acum 3 luni am renuntat la windows si am trecut la linux-ubuntu. In primul rand politica de marketing a Microsoft m-a facut sa renunt. Dupa cum spune Yamasha nu mai ofera suport pentru XP. IE 9 nu mai e valabil pt xp si IE 10 nu va fi pentru Vista.
  Recomand Linux, e gratis, merge mult mai bine ca windows 7, nu iei virusi, cam 95% din programele de Linux sunt gratis, poti edita document dox, docx… Intr-un cuvant e mult mai avantajos, trebuie sa ai cateva cunostinte minine, dar se poate intreba pe forum-uri 🙂
  Spre asta se merge!

  Reply
 • Bogdan

  foarte bun windows 7. l-am folosit aproape un an de zile, ruleaza excelent

  Reply
 • Scraf

  Mie chiar imi place Windows 7. La inceput ma temeam de incompatibilitati, insa nu am avut probleme.

  Reply

Leave a Reply