articole

Capacele de toaleta cu buton sunt o cale mai igienica!

Capacele de toaleta nu mai sunt ce au fost. De fapt totul se schimba in ziua de astazi, iar tehnologia avanseaza in toate fronturile. Magazinul online Sanito.ro, pe langa gama vasta de sapunuri lichide si detergenti ofera clientilor si produse precum capace toaleta, clasice sau inteligente care ne fac viata mai frumoasa si mai curata.

Decorarea adecvata a baii cu toate piesele importante optimizeaza utilizarea spatiului. In cazul vaselor WC nu se poate economisi spatiu, insa, scopul este sa alegi o varianta potrivita, care sa se instaleze usor si sa aiba durabilitate si rezistenta in timp.

Deoarece pe piata exista o gama larga de produse precum  capac toaleta senzor, este important sa stii de ce tebuie sa tii cont in alegerea modelului potrivit.

Pozitia rezervoruui este esentiala in stabilirea sistemului de montare si clasifica produsele in modele clasice si moderne. Varianta clasica are rezervorul plasat in spatele vasului, oarecum separat. Aceasta categorie se imparte, la randul ei, astfel: vase cu rezervor suspendat si vase cu rezervor asezat.

Vasele cu rezervor suspenadat permit economisirea spatiului, dar sunt mai greu de reparat. Vasele cu rezervor asezat sunt foarte uzuale, insa ocupa putin mai mult spatiu.

Rezervorul incastrat poate fi de doua feluri: vase WC cu rezervor inserat in perete sau vase cu rezervor ingropat. Primul model presupune montarea rezervorului de apa in peretele din spatele vasului de toaleta, permitand economia de spatiu, dar acces relativ dificil la rezervor.

Cea de-a doua este una dintre cele mai populare, deoarece permite montarea unui vas suspendat, care nu atinge pardoseala si este usor de curatat. Acest model economiseste spatiu, dar este greu accesibil si este dificil de instalat.

In ceea ce priveste functionalitatea unui vas de wc pe piata se gasesc doua variante: vase WC simple si vase multifunctionale. Un WC simplu, are o singura functie principala.

Vasele multifunctionale sunt preferate de cei care folosesc si un bideu. Desi in Romania inca nu este atat de popular acest tip de obiect util in sala de baie, vasul de toaleta cu functie de bideu este o solutie perfecta.

Astfel, castigi spatiu si nu mai trebuie sa te complici cu bideu separat sau cu un capac de WC cu bideu incorporabil, pe care oricum trebuie sa il cumperi separat.

Alegerea unui vas de toaleta potrivit are la baza masurarea distantei dintre peretele din spatele toaletei si teava de scurgere sau suruburile care fixeaza toaleta in podea. Cel mai bine este sa faci aceasta masuratoare, inainte de a scoate toaleta veche, in cazul in care baia este in renovare si nu in constructie.

Masoara de la perete la centrul unuia dintre suruburile de fixare. Daca toaleta este fixata in patru suruburi, masoara pana in centrul unuia situat in spate. Ulterior compara masuratorile cu dimensiunile noii toalete pe care o doresti, de la centrul gaurilor de montare la zona de spate a toaletei.

Daca baza toaletei este mai scurta decat distanta dintre suruburi si perete, ar trebui sa incapa fara probleme. Daca baia este mica, masoara si distanta dintre marginea bazei toaletei si perete sau alte obiecte.

De la Sanito.ro poti cumpara de fiecare data un capac toaleta buton de calitate!

 

No Comments Found

Leave a Reply