Fără categorie

iPack aduce inovatie si siguranta in afacerea ta

Cu totii cautam cele mai bune solutii in tot ceea ce facem astfel incat rezultatele sa fie la randul lor cele mai bune sau cel putin, cele dorite de catre noi. Iar in acest sens, diverse companii incearca zi de zi sa imbunatateasca calitatea produselor si serviciilor oferite catre clienti.

O parte importanta din orice afacere si nu numai este reprezentata si de solutiile de ambalare si depozitare in cele mai buna conditii. Inca de la aparitia lor, cutiile si alte topuri de recipiente din carton s-au dovedit a fi esentiale in multe aplicatii, fiind ieftine, la indemana si foarte eficiente. Putem depozita in cutii transport aproape orice, de la bauturi la alimente, piese de schimb, jucarii, cadouri si multe altele. Acestea ofera de altfel si un nivel ridicat de siguranta, vorbind aici desigur despre cutii de calitate, precum cele realizate de iPackOnline.

Exista multe domenii de activitate in care cutiile de carton sunt necesare si chiar indispensabile. Daca luam de exemplu sectorul de catering, aici este neaparat nevoie de diverse recipiente din hartie si carton, pentru transport. Desi cei de la iPack nu realizeaza recipiente pentru alimente, aici putem gasi cutii specifice pentru acest timp de sarcini, de la cutii speciale pentru recipientele de mancare pana la cutii in care sa poata fi ambalate.

O firma care aduce lucruri inovatoare va fi mereu preferata si cautata de clientii care vor ceva cu adevarat unic, special, diferit. In acest sens, cutiile lor pentru transportul sticlelor sunt cu adevarat ingenioase. Datorita sistemelor bine gandite, sticlele sunt in perfecta siguranta oricand, oricum ar fi manevrate si transportate. Intr-un videoclip de prezentare pe YouTube putem observa cum o sticla de vin ambalata intr-o cutie iPack este scapata de la o inaltime de aprope 1m fara ca aceasta sa pateasca ceva. Mai mult de atat, cutia de carton abia daca se distorsioneaza atunci cand atinge podeaua. Acest lucru dovedeste astfel cat de rezistent este cartonul utilizat de catre ei.

Fara indoiala ca la iPack putem gasi asadar cele mai bune cutii transport sticle si totodata, la preturi rezonabile, alaturi de diverse reduceri. In magazinul lor online putem gasi peste 20 de modele diferite de cutii, de la cele clasice pana la cutii pentru bauturi sau cele pentru alimente, mai sus mentionate. De asemenea, clientii au posibilitatea de a obtine si alte dimensiuni daca au nevoie de ceva mai diferit iar cutiile dorite pot fi obtinute foarte usor.

Exista multe aspecte pozitive aduse de catre aceste cutii. Primul ar fi fara indoiala, calitate, rezistenta la rupere si frecare. Dupa cum stim, chiar daca alegem un curier bun, nu putem fi siguri ca un colet va ajunge la noi in stare perfecta, mai ales daca sunt utilizate recipiente de slaba calitate. Sau daca noi trimitem ceva spre un prieten sau alta persoana si utilizam cutii simple, ne luam diverse masuri de precautie care insa  nu pot oferi si un aspect normal cutiei, atat la exterior cat si la interior.

Produsele iPack sunt disponibile atat pentru persoane fizice cat si juridice, ofertele fiind la fel de bune. Astfel, putem alege cutii pe care sa le utilizam in propria locuinta. Daca suntem o persoana caruia ii plac bauturile, fie ele mai comune sau mai speciale, si ne place sa le oferim si altilor cate o sticla, ca si cadou sau intr-un moment special, avem cu siguranta nevoie de ceva de calitate si cu un aspect care sa completeze perfect momentul. Putem opta pentru cutii pentru o singura sticla sau cutii pentru mai multe sticle, care contin si separatoare. Totodata, putem alege si alte materiale de protectie, asta daca trimitem cutia undeva mai departe, cu masina sau alt mijloc de transport.

Si pentru ca tot am vorbit despre aspectele positive, un altul ar fi acela ca cele mai multe pot fi refolosite, in aceleasi scopuri sau in altele, avand o rezistenta mare in timp datorita cartonului CO5 si cel CO3 de cea mai buna calitate. Exista multe ocazii in care putem utiliza o cutie de carton, atat acasa cat si in alte imprejurari.

Zi se zi, noi oferte apar in magazinul celor de la iPack asa ca daca si voi doriti ceva diferit si original, fiti cu ochii pe produsele dorite!

No Comments Found

Leave a Reply