Comunicate de presa

Ghid. Cum alegi cele mai frumoase marturii de botez?

Atunci cand organizezi petrecerea de botez pentru proaspatul membru al familiei, unul dintre elementele importante este marturia de botez. Acest mic cadou oferit invitatilor poate reprezenta o ancora in timp, cu ajutorul careia toate persoanele care au participat la crestinarea celui mic sa isi aminteasca de eveniment.

Exista sute de variante de marturii de botez si toate par a fi atractive. Poti oferi dulciuri, sticlute cu bautura, jucarioare, accesorii pentru ceai, desfacatoare de vin sau de bere, etc. Nu toate marturiile pe care le gasesti in magazine sunt si potrivite pentru botezul copilului tau. Daca vrei sa oferi o marturie perfecta, trebuie sa te gandesti la scopul pe care il are si trebuie sa te asiguri ca este reprezentativa pentru evenimentul pe care il organizezi.

Alege marturia in functie de semnificatia pe care o are

Inainte de a achizitiona aceste mici cadouri, cauta cat mai multe semnificatii care sa te ajute sa gasesti cat mai repede varianta potrivita.Trebuie sa tii cont de sexul copilului, de pasiunile parintilor, de modul in care este amenajata sala de evenimente, de culorile pe care le-ai adoptat, de numele copilului, de ziua in care s-a nascut si de o multime de alte detalii. Spre exemplu, poti tine cont de varsta majoritatii invitatilor si de legaturile dintre ei.

Fiecare detaliu te poate duce catre o anumita directie si te poate ajuta sa alegi marturiile perfecte. In principiu, este bine sa alegi o marturie care sa reziste in timp, care sa se poata dovedi utila si sa aiba elemente personalizate.Printre cele mai folosite idei se numara ramele foto, brelocurile, suporturile pentru lumanari sau accesoriile de bucatarie.

Personalizeaza marturia

Este esential sa oferi o marturie personalizata, fie cu un mesaj reprezentativ, fie cu o poza. Personalizand acest mic cadou vei arata ca ti-ai dat interesul pentru organizarea evenimentului si vei obtine mult mai usor rezultatele pe care le doresti.Poti alege o firma care sa personalizeze automat toate marturiile sau poti incerca sa faci acest lucru manual. Desi este multa munca, personalizarea manuala este cea mai apreciata.

Acorda-ti suficient timp

Încearca sa cauți marturiile de botez cu cel putin doua luni inainte de eveniment. In felul acesta ai timp sa analizezi cat mai multe modele si idei si poti planifica modul in care vei personaliza fiecare cadou in parte sau modul in care il vei oferi. Este bine sa eviti sa comanzi marturiile pe ultima suta de metri, mai ales daca sunt deosebite. Daca lasi totul pe ultima saptamana inainte de eveniment, exista riscul sa apara intarzieri in livrare sau sa ai nevoie de modificari pe care nu le poti face la timp.

Marturiile de botez nu sunt cele mai importante elemente ale unui astfel de eveniment, insa pot contribui la imaginea pe care o are botezul in ochii invitatilor. Fara a fi foarte costisitoare, acestea merita toata atentia, deoarece beneficiile pe care le ofera sunt numeroase.

No Comments Found

Leave a Reply