Comunicate de presa Personale

Care sunt avantajele unui trandafir criogenat comparativ cu buchetele normale

Cadourile reprezentate de flori criogenate sunt tot mai populare in prezent datorita avantajelor pe care acestea le ofera. Pe langa aspectul foarte smart si foarte estetic, ele au o serie de beneficii suprinzatoare sunt perfecte in momentul in care iti doresti sa oferi un cadou cu multiple semnificatii, pe care destinatarul sa il pastreze cat mai mult timp.

Un trandafir criogenat va rezista foarte mult timp atunci cand este pastrat in conditii optime. Iata mai multe motive pentru care florile criogenate si in mod special trandafirii sunt atat de apreciate.

Rezistenta

Atunci cand oferi un trandafir pentru a sarbatorii 10 ani de relatie, iti doresti ca acesta sa reziste mult timp si de aceea poti alege unul criogenat. Trandafirii criogenati au o durata de viata foarte lunga si pot ajunge chiar pana la 25 de ani. Sunt amplasati sub o cupola care nu ii lasa sa se deterioreze, ramanand mereu acolo pentru a aminti de ocazia importanta la care au fost primiti.

Estetica

Un trandafir criogenat de calitate, asa cum sunt cei de pe OKFlora intra la categoria flori de lux. In momentul in care este amplasat la vedere, devine un obiect decorativ foarte admirat si aduce un plus de design oricarei incaperi in care este amplasat. In plus, poate fi accesorizat cu elemente pretioase sau cu panglici interesante si funde, cupola poate avea un mesaj pe ea, si doar imaginatia ta este limita in ceea ce priveste modul de decorare.

Usor de integrat in decor

Un trandafir criogenat va fi cu siguranta expus. In loc sa ai clasicele vaze cu flori care se ofilesc in cele din urma si care imprastie frunze si petale peste tot, vei avea o floare tot timpul acolo. Daca ai o polita sau un semineu decorativ, poti lasa trandafirul singur pentru ca va deveni o piesa centrala. Nu este necesar sa il pui intre carti sau printre alte bibelori si portelanuri. Se va potrivi in orice decor, inclusiv in cel minimalist daca este lasat singur.

Usor de intretinut

Florile criogenate se intretin foarte usor. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi praful de pe cupola si de pe baza acestia atunci cand se depune. Practic, intre bibelourile clasice si florile criogenate nu exista nicio diferenta cand vine vorba despre intretinere. Utilizeaza o laveta clasica si poti sterge simplu cupola.

Pentru ca trandafirul sa se conserve este bine sa il tii departe de umiditate si de temperaturi ridicate. Daca semineul pe care sta vara este utilizat iarna atunci solutia la indemana este sa gasesti un alt loc pentru floare in aceasta perioada.

Trandafirii criogenati sunt cadouri foarte bune indiferent de situatie. Fie ca vrei sa oferi trandafirul partenerei tale in semn  de apreciere, unei rude, unui coleg sau chiar sefului, cu ajutorul unei astfel de flori vei face intotdeauna cea mai buna impresie. Poti opta si pentru buchete de trandafiri criogenate, caz in care sub cupola se vor afla 3 sau mai multi trandafiri.

No Comments Found

Leave a Reply