Comunicate de presa

Produse create la imprimanta 3D sticla

Pe masura ce tehnologia se dezvolta pe piata tiparirii 3D, cererea de produse din sticla cu ajutorul unei imprimante 3D sticla, este in mare cerere. Astfel iti poti crea un magazin online Printello pe platforma Marketplace. O astfel de platforma iti permite sa vinzi si sa primesti comenzi pentru produsele tiparite 3D din sticla. Scopul principal al platformei Marketplace este de a permite tuturor sa foloseasca rapid si usor capabilitatile tehnologiei 3D cu sticla. Este singurul marketplace din Romania unde clientii vin sa cumpere doar produse printate 3D. Aceasta este o platforma convenabila si profesionala pentru toate tipurile de activitati legate de vanzarea si achizitionarea de produse tiparite pe o imprimanta 3D.

Poti incepe o afacere online

Platforma Marketplace permite tuturor sa inceapa o afacere virtuala care isi vinde produsele tiparite pe o imprimanta 3D cu sticla.  Se ofera servicii de consultanta si suport pentru afacerea ta. Daca ai deja propria afacere pe piata de imprimare 3D, atunci o poti extinde cu ajutorul acestei platforme online. De fapt, Printello poate oferi oportunitati practic nelimitate pentru a incepe o afacere cu un set intreg de aplicatii online. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa porniti de la zero, ca sa iti creezi propriul magazin online sau sa petreceti mult timp pentru a personaliza aspectul paginii site-ului.

Creaza-ti propriul magazin Printello

Oricine poate incepe chiar acum prin crearea propriului magazin pe site-ul printello.ro. O singura utilizare a unor servicii suplimentare precum Marketplace Printello te va costa foarte putin.  Esenta acestor servicii este ca permit utilizatorului sa descarce si sa vizualizeze modelele create de tine cu ajutorul unei imprimante 3D sticla, al caror cost variaza in functie de material, culoare si dimensiune. De asemenea, un potential cumparator iti poate da idei de creare a produselor unicat si, de asemenea, de modificare a modelului. Prelucrarea datelor are loc direct in Printello, ceea ce iti va permite sa economisesti pe server si servicii de asistenta.

Pe masura ce tot mai multi investitori vor sa-si prezinte produsele 3D spre vanzare, apar si platforme precum, Marketplace Printello, care va continua sa joace un rol important in viata ta. Desi preturile imprimantelor 3D continua sa scada, pentru multi nu este fezabil din punct de vedere economic sa achizitioneze o imprimanta pentru a tipari cateva produse, si, cu atat mai mult cu cat exista mai multe servicii de imprimare 3D care sunt gata sa furnizeze serviciile lor de inalta calitate la preturi accesibile.

Idei de dezvoltare produse imprimate 3D sticla

Tehnologia de imprimare 3D se dezvolta atat de rapid, incat uneori este dificil sa iti imaginezi cu ce te-ar mai putea surprinde oamenii de stiinta. Cu toate acestea, domeniul de cercetare este foarte extins si este dificil sa gasesti idei de implementare.  Imprimarea 3D cu sticla este un proces extrem de promitator, la care oamenii de stiinta au sperante mari. Toate produsele create cu noua imprimanta 3D  pot fi amplasate in propriul tau magazin online Printello. Ca multe alte domenii, industria sticlei este gata sa se transforme complet datorita tehnologiei de imprimare 3D sticla. Echipa de dezvoltare a platformei considera ca proiectul tau va permite o noua privire asupra procesului de fabricatie a produselor din sticla si se va bucura de noile capabilitati hardware ale productiei. Si, evaluand rezultatele muncii, este dificil sa nu fii de acord cu acest lucru.

No Comments Found

Leave a Reply