Comunicate de presa

Carucioare cu landou – pentru usurinta transportului copilului dumneavoastra

Cu totii stim ca un accesoriu imperios necesar in primii ani de viata ai copilului dumneavoastra ramane caruciorul. Pe piata exista o gama foarte variata de modele, incat este foarte greu sa va decideti asupra a ceea ce cautati de fapt. Cu toate acestea, pornind de la ideea ca siguranta si utilitatea caruciorului sunt prioritare, atunci cand cautati un carucior ideal, trebuie sa va orientati catre cel pe care il considerati potrivit stilului dumneavoastra de viata. In acest sens, Magazinul-Mamicilor.ro vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera numeroase produse pentru copii, dintre acestea carucioare cu landou la preturi promotionale si multe alte accesorii.

Cel mai bun carucior este cel sigur

Modele din cele mai sofisticate si combinatii inedite de culori, toate acestea sunt egale cu zero daca nu alegeti un carucior sigur pentru copilul dumneavoastra. Asadar, principalul criteriu in alegerea caruciorului ideal consta in siguranta. O varianta preferata deseori de parinti este reprezentata de carucioarele cu landou. Acestea sunt realizate din 2 module: carucior standard si  landou, fiind foarte rezistente si facilitand transportul si depozitarea. Cum cel mai dificil atunci cand vorbim de bebelusi este transportul acestora dintr-un loc in altul, utilitatea unui carucior cu landou este evidenta in astfel de cazuri, landoul fiind un mijloc de facilitare a transportului celor mici, eficient si in siguranta.

Avantajele landoului

Desi la prima vedere carucioarele cu landou nu au nimic special fata de un carcuior obisnuit, acestea sunt deosebit de eficiente si prezinta numeroase avantaje. De exemplu, landoul asigura un grad ridicat de confort bebelusului dumneavoastra, nu doar in timpul somnului, dar si atunci cand este treaz, fiind realizat din saltele commode din materiale cea mai buna calitate. Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca landoul poate fi utilizat de la nastere pana la 10-11 luni, cand copilul este capabil sa se ridice singur. In acelasi timp, landourile se pot separa de carucior, putand fi folosite pentru transportul copilului in locuri in care nu este accesibil un carucior, dar pot fi si parte componenta a acestuia.

Usor de manevrat si depozitat

De cate ori nu v-ati confruntat cu problema manevrarii dificile a carucioarelor? Scapati de aceasta grija! Pentru a veni in sprijinul parintilor care de cele mai multe ori se confrunta cu problema spatiului mic din apartamente, aceste carucioare cu landou se pliaza foarte usor, fiind simplu de transportat si manevrat. In acest fel pliate, acestea pot fi depozitate in spatii inguste, fara sa fie nevoie de alte modificari.

Asadar, daca inca nu v-ati hotarat care este modelul de carucior pe care vi-l permiteti, dar care sa asigure si confortul si siguranta copilului dumneavoastra, va recomand sa alegeti carucioare cu landou. Nu va mai fi nevoie sa irositi bani pentru a cumpara landoul atat de necesar dumneavoastra separat de caruciorul standard. Va invitam sa accesati site-ul www.magazinul-mamicilor.ro pentru a va familiariza cu intreaga oferta de carucioare si accesorii pentru bebelusi la preturi atractive, cuprinse intre 500 si 1500 lei. Daca sunteti interesati, puteti comanda rapid printr-un apel la numarul de telefon de pe site. Va asteptam!

.

No Comments Found

Leave a Reply