Internet

Cateva lucruri importante despre Lyoness

Lyoness este o organizate caritabila care de cativa ani a inceput sa aiba o multime de proiecte caritabile in intreaga lume. Printre cele mai cunoscute sunt cele din tarile africane acolo unde cei de la Lyoness TV au reusit sa le redea speranta multor copii care provin din familii defavorizate, copii ce nu pot avea un viitor mai bun daca cineva din exterior nu ar interveni sa ii ajute. Chiar si acum Lyoness are in desfasurare proiecte importante in acele zone din Filipine sau Nigeria, unde se construiesc scoli speciale pentru ca cei mici sa aiba un loc unde pot merge sa invete lucruri noi si cum sa se poata descurca in viata. E bine ca sunt oameni precum cei de la Lyoness care incearca sa faca ce este mai bun pentru copii.

Chiar si in Romania Lyoness s-a implicat foarte mult. Pe pagina de fani a Lyoness Romania puteti urmari activitatea din tara noastra si puteti gasi si magazinele partenere care s-au afiliat cu aceasta organizatie non-profit. Lyoness Child and Family Foundation este fundatia care vine in ajutorul celor mici insa cei de la Lyoness au pregatit de-a lungul anilor si au defasurat multe proiecte si pentru protejarea mediului inconjurator. Chiar si in prezent la Lyoness Greenfinity exista in derulare peste 22 de proiecte de acest gen in 16 tari.

Sunt niste cifre impresionante pentru o organizatie caritabila care desfasoara simultan zeci de proiecte in intreaga lume. Chiar ma bucur ca exista si Lyoness Romania si tara noastra ia parte la aceste proeicte de ajutorare a copiiilor si familiilor defavorizate. E bine ca in sfarsit se trage un semnal de alarma in privinta mediului care in fiecare an este poluat din ce in ce mai mult. Cu cat ne implicam mai mult si ne dam interesul, lucrurile se pot schimba in bine atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru..

No Comments Found

Leave a Reply