Personale

Caut o vopsea blanda pentru parul meu netratat chimic

Am un par rasfatat. Nu trag de el, il descurc cu blandete, nu l-am otravit cu vopsele cu amoniac sau perhidrol, nu l-am intins cu placa sau chinuit cu ondulatorul. Nici cu fixativ, spuma de par sau produse pentru volum nu l-am intoxicat. L-am purtat pe spate sau strans intr-o codita si din cand in cand l-am tratat cu Henna, desi este un procedeu anevoios.

Totul ar fi ramas ca pana acum, daca nu ar fi aparut primele fire de argint (bata-le vina), care mi-arata si mai ales le arata celor din jur cat de bogata sunt in ani si in experienta de viata.
Fiind vorba de parul meu, la cere tin ca la ochii din cap, nu ma voi repede in orice magazine de cosmetice din cartier sa cumpar o vopsea ieftina, care sa-l arda si sa-l faca sa cada jumatate din el.
Nu mai am timp si nici rabdare sa folosesc Henna in continuare, de aceea voi alege Wella Colour Touch pentru ca au produse care si coloreaza, dar si ingrijesc radacina si firul de par. Mi-am facut lectiile de la aparitia primului firisor alb, sa nu ma surprinda “maturitatea” nepregatita.

Asa am gasit vopsea de par Wella fara amoniac ca parul meu sa nu fie agresat si sa se resimta. Din pacate amoniacul afecteaza firul de par si radacina acestuia, dar si scalpul si vederea fiindca el irita pielea, ochii si sistemul respirator.

Femeile care folosesc vopsele de par cu mult amoniac se plang de dureri de cap, iar cu vremea vederea le este afectata. Amoniacul se afla pe locul trei in topul celor mai daunatoare substante care intra in componenta vopselei de par, iar utilizarea lui repetata poate duce la crize de astm.

Relativ recent Asociatia pentru Protectia Consumatorului a facut un studiu asupra vopselelor de par din magazine si a ajuns la alarmanta concluzie ca 69% dintre acestea trebuie retrase urgent de pe piata, din cauza continutului ridicat in substante daunatoare. Amoniacul a aparut in 75% dintre vopselele de par studiate.
Pe lista respectiva nu se afla niciun produs comercializat de Esteto.ro, de aceea magazinul a primit unda verde si din partea asociatiei.

Dupa indelungate cercetari am ajuns la concluzia ca mai bine investesc mai mult in parul meu mentinandu-i sanatatea, decat sa risc imbolnavirea generala a organismului.
Consider ca adevarul despre vopselele de par ar trebui sa fie spus tuturor femeilor ca sa nu plateasca pentru frumusete cu propria lor sanatate.

Fiindca am gasit produsul potrivit pentru parul meu rasfatat, voi da de veste de unde se poate comanda produse pentru ingrijirea parului corespunzatoare standardelor specialistilor.
In magazinul Esteto.ro se gasesc vopsele de par fara amoniac de toate nuantele pentru toate gusturile: de la blond albastru, la rosu violet, la galben auriu si negru abanos.

Nefiind simplii distribuitori, operatorii magazinului Esteto.ro ofera si consiliere gratuita clientelor, astfel ca nu vom fi niciodata neajutorate in fata atator produse ispititoare.
Dupa indelungate cautari, am gasit adresa de unde imi voi cumpara vopsea pentru parul meu cel rasfatat.

.

No Comments Found

Leave a Reply