Internet

Pregatirea locuintei pentru iarna


Locuinta trebuie izolata corect si cu cele mai bune materiale din toamna. Suntem norocosi ca inca nu a nins, de aceea ne-am hotarat sa izolam termic si fonic podul. De cand au avut loc accidente din cauza unor materiale inflamabile utilizate la izolatii sau decoratiuni interioare, se cuvine sa fim foarte atenti si sa cerem sfatul specialistilor.

Inainte de a scrie acest material am discutat cu un sef de santier si cu un arhitect si amandoi mi-au indicat vata bazaltica eficienta 100% in izolatii interioare si exterioare.

Exista peste 105 produse la acesta categorie pe Depozit-Online.ro, de aceea este recomandat sa cerem ajutorul specialistilor. De ce vata bazaltica? Pentru ca izoleaza total si termic si fonic, nu absoarbe apa si nu este afectata de aceasta in nicun fel si nici nu ia foc.

Iarna trecuta, zapada de pa acoperisul vecinei ne-a rupt gardul din lemn, de aceea anul acesta ne pregatim serios sa infruntam intemperiile. Am strans bani si am hotarat sa luam teava rectangular si piatra decorativa sa nu mai fim obligati sa-l reparam in fiecare an si sa cumparam uluci si lati sau plase de gard din lemn, care sunt scumpe si se strica repede (putrezesc, se rup).

Am negociat cu reprezentantii magazinului de materiale de constructie si am obtinut transportul gratuit al marfurilor comandate la domiciliu. Fiindca am fost motivata financiar in acest fel si mai mult de-atat am primit si reduceri de preturi si vouchere, m-am gandit sa fac si un bar din piatra decorativa Carpati datorita aspectului ei salbatic si natural si din cherestea de brad care imi aduce linii si culori muntoase in casa si aroma pomului care ramane vesnic verde.

Astept sa ma bucur de acest bar si sa-mi pot bea cafeaua cu prietenii stand in jurul lui. Vata bazaltica pentru voi folosi si la izolarea tevilor de apa si a camerelor de la strada ca sa nu mai aud claxoanele nervoase ale masinilor, iar copiii nostril injuraturile soferilor.
Asa ne pregatim noi casa pentru atmosfera de Craciun sa avem multa caldura in ea, tot confortul din lume, frumusete si infinit de multa liniste…

.

No Comments Found

Leave a Reply