Ce activitati nu sunt potrivite la volan?

Zilnic in Romania si nu numai au loc o multime de accidente din cauza neatentiei la volan. In cazul unui accident, in general, masina este avariata. Pentru a o repara e posibil sa ai nevoie urgenta de anumite piese. Acestea pot fi gasite foarte usor daca intri pe site-ul dezmembraripenet.ro. Faci cererea si primesti imediat oferte. Totul se desfasoara simplu si rapid. Daca ai noroc, poti gasi fara sa faci o cerere ceea ce ai nevoie. Unii cauta injectoare, altii oglinzi, portiere, motoare si asa mai departe. Pe site-ul mentionat mai sus gasesti ceea ce cauti cu usurinta, deoarece cererea ta ajunge rapid la toate firmele de dezmembrari din Romania. Gasesti usor cutie de viteze, elemente de caroseie, elemente de suspensie si fel si fel de alte piese.

Marea majoritate a accidentelor au loc din cauza neatentiei la volan. Multi dintre soferi practica la volan tot felul de activitati total nepotrivite.
Prima pe care o aducem in discutie este folosirea telefonului mobil la volan, o practica intalnita destul de frecvent. Vorbitul la telefon si/sau scrierea de SMS-uri te poate afecta mult mai mult decat ai crede. In Romania au zilnic loc accidente din aceasta cauza. Evita sa folosesti telefonul in astfel de situatii.
O alta activitatea frecventa, insa nerecomandata la volan este mancatul. Cand conduci nu are ce cauta mancarea. Vrei sa mananci, te opresti intr-un loc potrivit, mananci si mergi mai departe. Mancatul la volan te poate distrage mai mult decat crezi. E nevoie de o singura secunda de neatentie.

Cearta cu pasagerii din masina este o alta activitate pe care trebuie sa o eviti cat poti de mult. In momentul in care te certi, faptul ca te enervezi te face sa apesi si mai mult pedala de acceleratie si sa nu mai fii atent la ce se intampla in trafic.

Acestea sunt doar o mica parte din activitatile interzise la volan. Sa nu uitam insa nici de cei/cele care fumeaza, de femeile care se machiaza sau de soferii care fac tot felul de activitati care le pot pune viata in pericol.
Fii prudent/a si atent/a! In trafic orice secunda poate face diferenta.