Personale

Ce fel de usa aleg la interior

In primavara acestui an eu si sotia vom incepe sa terminam ca am inceput si anume cealalta camera plus holul de la casa.Anul trecut am terminat prima camera si trebuie sa continuam.Acum pe timp de iarna trebuie sa strangem niste bani cu care sa incepem amenajarea.

Data trecuta cand am cumparat ceva mobila pentru dormitor am fost foarte multumiti mai ales ca era si aproape de noi.La fel trebuie sa cumparam mai multe usi pentru interior si am observat ca acest site are o oferta foarte buna pentru usile de interior.Exact ce avem noi nevoie.Data trecuta cand am cumparat impreuna cu sotia o usa de interior lipsea piesa de sus.A trebuit sa merg sa o recuperez.Cand cumparati mobila pentru dormitor sau bucatarie sa fiti atenti cu ce firma lucrati sa nu aveti surprize neplacute la sfarsit.E mai bine sa apelati la niste profesionisti care stiu ce trebuie facut.

Alegerea materialului trebuie facuta cu mare atentie pentru ca nu schimbi usa in fiecare an.O culoare preferata la usile de interior este mahon.O alta culoare este stejar auriu si daca i-ti permiti este o alegere foarte buna.Cateva detalii pentru cei care doresc sa achizitioneze o usa sau mai multe de interior.

Usa celulara furniruita are in interior hartie celulara, rama din MDF sau panel si avand fete din MDF acoperite cu furnir. Avantajul usii celulare furniruite este de ordin estetic si daca se foloseste in constructia acesteia ca structura de rezistenta panelul este o usa foarte solida. Este o usa usoara, rezistenta la zgarieturi si se poate retusa daca din greseala este lovita. Pretul unei usi furniruite este unul mediu dar rezultatul (dupa fabricare) este exceptional.

Usa celulara MDF vopsita este o usa care are in interior hartie celulara, rama din MDF sau panel avand fete din MDF vopsite. Ca si pret usile din MDF vopsit sunt putin mai scumpe decat usile furniruite deoarece vopseaua se aplica in trei sau patru straturi (MDF-ul are puterea de absortie foarte mare). Pentru cei care prefera o usa vopsita si nu una naturala se poate spune ca sunt cele mai rezistente cu mentiunea ca tocul si rama usi sa fie realizate din lemn sau panel.

Ca si intretinere aceasta usa este una pretentioasa deoarece trebuie avut grija sa nu fie lovita, retusarea fiind greu de realizat, aceasta facandu-se doar de persoane calificate.Usa celulara profilata HDF vopsita este o usa cu interior de hartie celulara, rama din MDF sau panel, avand fete profilate din HDF vopsit. Usile din HDF vopsit sunt usi provenite, ca si model, din America. Se vopsesc in general in alb, gri, maro. Ca si pret usile din HDF vopsite sunt usor mai mici decat cele furniruite. Pentru cine prefera o usa vopsita, plina cu model imprimat recomandam ca tocul si rama usi sa fie realizate din lemn sau panel. Este mai rezistenta la zgarieturi decat usa din MDF dar se retuseaza la fel de greu.

Usa din tablii este plina (lemn masiv, panel), cu model realizat din tablii (placi din lemn). Daca usa este executata din tablii de panel, acestea li se vor aplica un strat de furnir si vor arata foarte bine. Ca pret se situeaza in partea superioara. Este o usa fiabila si rezistenta, usor de intretinut.

.

No Comments Found

Leave a Reply