Comunicate de presa Internet Personale

Ce incaltaminte se poarta in 2019?

Tocuri Sculpturale

Este timpul să ne îmbrățișăm cu tocul neobișnuit, sculptural, disponibil într-o varietate de forme geometrice, pe care le-ați invatat in școala elementare. Pantofii inovativi sunt practic fete arhitecturale, permițându-vă să încorporați un sentiment de mirare și dramă în tinuta de lucru sau petrecere. Păstrați-vă aspectul simplu cu blugi și un tricou, lăsând încălțămintea să captiveze privitorii.

Catarame

Sunteți pe punctul de a vedea catarame pe pantofi și stiletto, adăugând o tusa masculina la  încălțăminte în mod tradițional mai feminina. Alexander McQueen a trimis un pantof pe podium cu trei catarame, în timp ce Sies Marjan a împins plicul cu patru curele robuste. Dacă nu sunteți gata să aveți picioarele complet încorporate, există opțiuni mai simple, cu o  singura  cataramă. Pro-tip: Dacă alegeți pantofi cu catarame multiple, dați-vă câteva minute suplimentare  dimineata pentru a va incheia.

Influente nautice

Întreaga colecție de primăvară a  lui Monse din 2019 a facut cu ochiul marii și se pare că alți designeri aveau idei similare, eliberând încălțăminte țesută. Detaliile navale au apărut pe picioarele modelelor la spectacole precum Milly și Ulla Johnson, asociate cu rochii și fuste care curg. Într-o clipă, ne gândim cu toții să ne rezervăm vacanțe în Caraibe sau în Riviera Franceză. Din fericire, nu trebuie să așteptați până în sezonul următor pentru a  pune mâna pe o pereche de sandale cu sfoara. Alegeți o pereche pentru a o împacheta pentru următoarea evadare.

Tenisi butucanosi si stralucitori

Adidasii au devenit un punct fix pentru colecțiile de podium , așa că nu vă așteptați să dispară in curand “adidașii ” din sezonul trecut. În primăvara se promit lovituri cu  pantofi casual cu talpa foarte inalta în nuanțe luminoase, cum ar fi cele observate la Escada . Aceasta este o tendință confortabilă pentru care picioarele mele sunt recunoscătoare.

No Comments Found

Leave a Reply