Comunicate de presa Personale

“Inchiriez masina” este anuntul pe care il asteapta cel care cauta o masina

Dupa cum cel care doreste sa cumpere o masina cauta anunturi:”Vand masina”, cel care are nevoie de un mijloc de transport pentru cateva zile urmareste anunturi de tipul:”inchiriez masina
In prezent, particularii nu au voie sa inchirieze masini, cel mult acestea se imprumuta intre prieteni, dar apar complicatii, asa ca mai bine apelezi la cele mai bune firme de profil, pentru mai multa siguranta.

Este posibil ca amicul sa nu aiba asigurare si in cazul in care iti imprumuta masina, sa platesti amenda. Avandu-se in vedere evenimentele nefaste care pot surveni, prietenii nu mai imprumuta masina atat de usor. Ce avantaje ofera masina inchiriata fata de una imprumutata de la un prieten?
1. Masina de inchiriat este in perfecta stare de functionare si vine insotita de actele necesare. Totul este oficial, nu incape suparare intre parti sau incalcari ale termenilor contractuli.

2. In cazul in care prietenul are nevoie de masina, trebuie sa iti scurtezi drumul si sa i-o restitui. Nu te poti duce sute de kilometri cu ea, cand tu ai spus ca te deplasezi pe distanta de 20 de kilometri. Masina de inchiriat poate fi folosita non stop.

3. Daca masina imprumutata se defecteaza, reparatiile si cheltuielile de tractare ale acesteia sau de ducere la service intra in atributiile celui care a cerut-o. Nu conteaza ca piesa era aproape crapata sau ca masina dadea semne ca va muri in curand, s-a defectat la tine care ai imprumutat-o, tu o repari!

4. Daca imprumuti, te multumesti cu masina pe care o detine omul respectiv. In cazul unei firme de inchiriat ai la dispozitie o flota intreaga si poti alege. Exista acolo pe site masini micute, usoare, care se pot conduce fara efort si consuma putin si masini de teren, solide si puternice, care pot fi conduse si pe drumuri pietruite, dar consuma mai mult.

5. Ti se aproba imprumutarea masinii, daca nu o foloseste prietenul in timpul acela, cand ai nevoie de ea. Firma de inchiriere are la dispozitie zeci de masini si te poate servi oricand.

6. Dupa masina imprumutata, te duci sa o ridici, masina inchiriata iti este livrata la locul cerut de tine.
Sper ca te-am convins sa recurgi la modalitatea oficiala de a face rost de o masina, fiindca ai vazut lista lunga a avantajelor! Poti rezerva foarte usor masina care iti place in mai putin de 8-10 minute.

Premierrentacar.ro are in flota sa adevarate bijuterii pe patru roti, printre care MERCEDES C KLASS, care are cutia de viteze automata.
Pe masura ce cresc zilele de inchiriere, scad tarifele pentru fiecare zi, conform graficului de mai jos:

35,00€ / zi30+ zile
40,00€ / zi21 – 29 zile
45,00€ / zi11 – 20 zile
50,00€ / zi5 – 10 zile
55,00€ / zi1 – 4 zile.

Evident ca si firma de inchiriere trebuie sa ceara garantii si sa puna anumite conditii, iar acestea sunt:
-permisul de conducere sa fie obtinut de 12 luni. Numele soferului si al soferului de rezerva (daca exista) se scriu in contractul de inchiriere.
-la inceputul inchirierilor i se cere un depozit (garantie) solicitantului, in cazul in care masina va fi lovita din cauza lui. Depozitul se inapoiaza 100% la sfarsitul perioadei de inchiriere.

-daca pe teritoriul tarii masina poate fi folosita oriunde, neexistand oprelisti, este interzisa iesirea din tara cu ea, conform contractului.
-clientul trebuie sa respecte cadrul legal al contractului si sa nu inchirieze masina pentru comiterea unor infractiuni, sa transporte persoane contra cost sau sa o subinchirieze.

-se permite o intarziere de o ora, in cazul in care masina nu este restituita, termenul se prelungeste cu multa intelegere fata de client.
Ce bine te simti, cand vii cu avionul de departe, zborul a fost lung si iti doresti ca peste 3-4 ore sa fii acasa, dar sa ajungi cu o masina linistita, curata, condusa de un sofer de nota 10!

Iti poti asigura acest confort tie si familiei tale din timp, inchiriind o masina cu sofer de la firma Premierrentacar.ro. Totul decurge usor, iar din moment ce inchiriezi cu soferul firmei cu tot, nu mai ai nicio responsabilitate.

Mi se pare modul cel mai placut si sigur de a ajunge acasa, mai ales ca soferii sunt politicosi, conduc preventiv si dovedesc maxima atentia fata de confortul clientilor.

No Comments Found

Leave a Reply