Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Inchirieri buldoexcavator pentru noul mall

Multe locuri virane cu denivelari au devenit mall-uri. Si la noi in cartier a aparut unul pe un malustei care era acoperit de gunoaie, cu toate ca s-a muncit mult, pana am vazut inaltandu-se colosul. Cu ajutorul masinilor puternice, acum orice loc poate fi recuperat si redat orasului, iar acest lucru ne bucura enorm. Se pot construi case si pe dealuri si amenaja drumuri in locuri imposibile. Toti din cartier am fost mutumiti ca un loc pustiu care ne facea sa intoarcem privirile se tranforma vazand cu ochii intr-un loc de agrement, plin de oameni si de copii tot timpul si in mod special de sarbatori. Imi plac mall-urile, mai ales de Craciun, cand cei dragi se tin de mana si fac impreuna cumparaturile!
Multe mall-uri din Bucuresti devin locuri de vis de Paste si de Craciun. Ma bucur ca un copil vazand orchestra de ursuleti, casa lui Mos Craciun, brazii impodobiti si stralucirea din jur.

Trebuie sa va spun ca am urmarit modul in care s-a pregatit terenul, s-a realizat fundatia, fiindca treceam prin zona, sa ajung la serviciu si am vazut toate operatiunile. Pregatirea terenului pentru fundatie a fost realizata cu buldoexcavatoare. Ele au sapat sa se poata turna fundatia si tot ele incarcau camioanele cu pamantul, gunoaiele si pietrele sa fie duse departe.
Fara ele nu s-ar fi putut curati si indrepta terenul. Imi placea sa le urmaresc la lucru. Aveau o putere iesita din comun, rotile puternice le permiteau sa treaca prin locul acela pe jumatate salbatic.

Oamenii le manuiau usor si lucrarea avansa vazand cu ochii. Am privit si am admirat abilitatea cu care oamenii care le conduceau si sarcinile multiple de care se achitau aceste utilajele. Intr-un minut sapau, peste doua minute duceau cupa plina catre camionul care sa indeparteze pamantul si pietrisul. M-am interesat de unde provin aceste buldoexcavatoare si am aflat ca au fost obtinute prin serviciile inchirieri buldoexcavator oferite de catre firma Retutilaje.ro, care de 25 de ani aduce in tara noastra masini si utilaje din Anglia, plus piesele de schimb de care este nevoie.
Acum ma plimb adesea prin mall, cand este cald si nu pot merge in parc. In sala de cinema este aer conditionat si ma simt excelent.
Totul a fost posibil gratie acestei firme care inchiriaza utilaje si masini, asigura service-ul acestora, se dovedeste neobosita. Firmele sau societatile mari de constructii nu dispun mereu de bani pentru cumpararea buldoexcavatoarelor, a statiilor de betonare si a platformelor de lucru la inaltime. Este mult mai usor sa le inchirieze sau sa le ia in leasing.

In spatele tuturor santierelor mari sta Retutilaje.ro prin serviciile si produsele pe care le ofera. In spatele a tot ceea ce se construieste si ofera siguranta si confot omului sta acelasi nume, care se ocupa cu furnizarea de masini si utilaje, repararea si intretinerea lor, cand acest lucru se impune. Camioane cu roti solide si rezistente, care trec fara probleme prin noroi, freze de zapada care pot face un drum de acces chiar si pe vifor, generatoare de mare capacitate si turnuri de control sunt produse utile de care este mare nevoie in tara noastra.
Specialistii firmei prezentate mai sus sunt capabili sa modifice un utilaj vechi pentru care nu se mai gaseste o anumita piesa astfel incat sa poata fi utilizat si banii investit in el sa nu fie pierduti.

La priceperea profesionala se adauga disponobilitate si pliere pe nevoile clientilor. Retutilaje.ro trimite de urgenta piesele sau masinile si utilajele la adresa furnizata de solicitant pentru ca acesta sa execute mai repede lucrarile. Dar nu numai firmele pot beneficia de serviciile si de produsele lor. Pe site exista si utilaje de mica mecanizare si generatoare de curent atat de utile in orice gospodarie. Intr-o casa se fac atatea reparatii si lucrari, iar utilajele din magazinul firmei prezentate ii asigura gospodarului autonomie, fiindca nu mai este nevoit sa apeleze la diferiti meseriasi care nu se tin de cuvant pentru reparatii sau lucrari simple.

Acum firmele de constructii si cele de asfaltare stiu ca au un aliat de nadejde si devin mult mai puternice colaborand cu ea. Retutilaje.ro este responsabila de tara infloritoare pe care o avem, de blocurile care se inalta peste tot, de autostrazile reusite care s-au facut in ultima vreme.

No Comments Found

Leave a Reply