Ce inseamna fotografia de nunta din Bucuresti?

Un lucru este sigur, meseria de fotograf nu este chiar pentru oricine, asta chiar si daca iti  poti permite un aparat foto prefesional si obtii clienti si contracte intr-un timp scurt, dar neavand daruire pentru aceasta meserie, talent, pasiune pentru arta fotografiei, o viziune cat mai larga si artistica despre compozitia foto – video, dar in acelas timp si rabdare, atunci chiar si cele mai sofisticate echipamente foto – video nu sunt de ajuns.
Un fotograf bun reuseste sa exprime o emotie, o stare de spirit, o traire sufleteasca printr-o simpla fotografie si asta isi doreste oricine, sa rasfoiasca albumul foto de nunta si sa fie transpus instantaneu in acele momente de emotie si stare de spirit unice in viata lor.

Evident competitia cea mai acerba intre cei ce transpun tot ceea ce inseamna momente unice in fotografie este in fotografia din Bucuresti, pentru ca avand client din toata tara, asteptarile pentru pozele perfecte si un montaj profesionist sunt foarte simtitoare.

Dar fotograful de nunta trebuie sa faca posibil toate astea si de asemenea sa reziste la munca de 12 ore al unei zi de creativitate maxima. Fotograful de nunti trebuie sa isi alega bine aparatura de o clasa profesionala astfel incat toate aspectele realizarii unui montaj foto – video de nunta sa fie de calitate.

Aici ma refer de sigur la obiectivele luminoase, flash-uri profesionale si back-up pentru toate principale, pentru cazul unei defectiuni pe parcursul unei nunti, fotograful indifferent daca este barbat sau femeie sa poata continua misiunea sa de imortalizarea trairilor fara vreo problema.

Pentru cei care ati cautat pe diverse site-uri de nunti un fotograf de nadejde cu siguranta ati vazut preturi variind de la 1000 lei pana la 1000 Euro si chiar mai mult, dar ceea ce trebuie tinut minte este ca aparatura foarte scumpa nu inseamna si un success garantat, ci omul ce va ofera serviciile foto video nunta si este complet dedicat pentru a va ajuta sa va amintiti cu drag acel moment important in viata.