Transportul pasagerilor cu Lukadi

Transportul de pasageri

Transportul de călători: Reuniunea anuală 2014

Oriunde vreți să mergeți, transportul public vă duce acolo. Și transportul de pasageri (împreună cu publicația săptămânală alternativă, Transportul pasagerilor EXPRESS, un e-newsletter cu știri de ultimă oră, actualizări ale Congresului și o acoperire media relevantă) vă asigură că ajungeți la cele mai recente știri ale industriei.

De la varianta legislativă la politica națională până la deschiderea sistemului pentru previzualizarea și acoperirea conferințelor, publicațiile APTA furnizează informații pe care nu doriți să le aveți.

Transportul de călători transportă mai multe articole și analize mai aprofundate decât oricând, împreună cu actualizări în timp util pentru a vă ajuta să vă faceți mai bine treaba. Cu numeroasele sale tematici (cum ar fi conferințe Tehnologie, legislație, autobuz și feroviar și siguranță și securitate), această publicație oferă, de asemenea, oportunități pentru a vă prezenta povestiri despre ceea ce faceți agenția sau afacerea dvs., furnizând cazul „lecții învățate” Studii, bune practici și inovații din industrie.

Acum, în cel de-al 74-lea an de raportare privind industria transportului public, transportul de pasageri este publicația pe care au ajuns să se deplaseze directorii de transport public, factorii de decizie politică, aleșii, directorii de departamente, manageri și angajați.

PREZENTARE GENERALĂ

Industria de transporturi este enormă, cuprinzând totul de la autobuze municipale, metrou și de la sistemele de trenuri de călători care iau oameni de la și de la serviciu la școală la navele de transport care transportă mărfuri de la port la port în întreaga lume; De la rețelele de transport feroviar și de transport care transportă acele containere în state, țări și continente în avioanele pe care le folosim pentru a zbura spre destinații apropiate și departe pentru muncă și pentru plăcere companiilor de expediere expres „pentru că atunci când trebuie absolut pozitiv peste noapte.“

Industria cuprinde toate acele întreprinderi care mișcă oameni sau mărfuri, pe uscat, pe mare sau în aer, de la un punct la altul. Aceasta este o industrie mare, cu milioane de angajați: Pe lângă distribuitorul de pachete, șoferul de camion și asistentul companiilor aeriene – ambasadorii industriei – există un stup de muncitori din spatele scenei care se ocupă de încărcarea containerelor, avioane de combustibil, coordonează logistica Din mii de vagoane de cale ferată, și să traseze cele mai bune rute pentru șoferii de camioane pentru a lua în America.

Practic tot ceea ce ne înconjoară – inclusiv hainele noastre – vine din altă parte. Componentele computerului dvs., fabricate în mai multe țări, au trebuit să fie transportate la producătorul computerului, asamblate și apoi transportate într-un magazin sau poate la ușa din față. Ziarul pe care l-ați citit în această dimineață nu a putut fi produs (gândiți-vă la camioanele care livrează busteni pe hârtie, gândiți-vă la hârtie și cerneală livrate la tipografia) sau livrate fără industria de transport. Și apoi există călătorii de călători – companiile aeriene, trenurile, bărcile și autobuzele pe care oamenii le folosesc zilnic pentru a ajunge de la un loc la altul. Transportul nu poate fi sexy, dar el se găsește în aproape fiecare zonă a vieții noastre. Fără industria de transport, economiile, globale și interne, s-ar dezintegra.

Oportunitățile din industrie pot fi clasificate din punct de vedere geografic, local, regional, național sau internațional. În multe căi de carieră, va trebui să vă plătiți taxele într-un loc de muncă local înainte de a vă deplasa la un echipament de transport regional și va trebui să lucrați la unul regional, înainte de a vă deplasa la unul național. Și dacă vă aflați în transportul de mărfuri, fiți conștienți de faptul că acest sector sa consolidat, deoarece companiile încearcă să devină actori globali prin fuzionarea în giganți, integratori de transport cu servicii complete, combinând nave, trenuri, bărci și feroviare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *