Comunicat de presa masini

Firma de transport persoane servicii

Infrastructură fixă

Serviciile unei firme de transport persoane  au condus la implementarea diverselor tipuri de infrastructuri comune în multe regiuni urbane și suburbane. Cel mai frecvent exemplu este stația de autobuz omniprezentă. Ansamblurile mari au necesitat construirea stațiilor de autobuz. Pe străzi și pe străzi, infrastructura pentru autobuze a dus la modificări ale liniei de curbură, cum ar fi proeminențele și crestăturile, și chiar pietre speciale. Toate benzile sau drumurile au fost rezervate pentru autobuze în benzile de autobuz sau autobuze. Biletele de autobuze necesită spații de depozitare mari, adesea situate în zonele urbane, și pot, de asemenea, să utilizeze facilitățile centralizate de lucrări.

Managementul

Stație de autobuz în Rusia rurală

Vezi și: Performanța la timp

Nivelul și fiabilitatea serviciilor de transport cu autobuzul depind adesea de calitatea rețelei rutiere locale și de nivelurile de congestionare a traficului și de densitatea populației. Serviciile pot fi organizate pe rețele strict reglementate, cu restricții privind momentul și locul în care serviciile operează, în timp ce alte servicii sunt operate ad-hoc în modelul taxiurilor cu acțiuni.

Din ce în ce mai mult, tehnologia este utilizată pentru îmbunătățirea informațiilor furnizate utilizatorilor de autobuze, cu tehnologii de urmărire a vehiculelor pentru a ajuta la programarea și pentru a realiza integrarea în timp real cu sistemele de informare a pasagerilor care afișează informații privind serviciul la opriri, autobuze și pasagerii în așteptare Dispozitive mobile sau mesaje text.

Conducătorii de autobuz pot fi obligați să efectueze colectarea de bilete, să inspecteze un permis de călătorie sau un permis gratuit de călătorie sau să supravegheze debitarea cardurilor de valoare stocată. Aceasta poate necesita montarea echipamentului pe magistrală. Alternativ, această sarcină și echipamentul pot fi delegate unui conducător care se plimbă în autobuz. În alte zone, autobuzele de transport public pot funcționa la o bază tarifară zero sau validarea biletelor se poate face prin utilizarea sistemelor de verificare a plăților la bord / în afara bordului, verificate de controlorii de bilete care se deplasează și se ridică la întâmplare .

În unele sisteme concurente, un operator din țara de origine poate introduce o “unitate low cost” care să plătească salarii mai mici, pentru a putea oferi tarife mai mici, utilizând autobuze mai vechi cascadate de la o flotă principală, de asemenea, pentru a reduce costurile. În unele sectoare, operatorii precum Megabus (atât în ​​Regatul Unit cât și în America de Nord) au încercat să imite modelul companiilor aeriene low-cost, pentru a atrage pasageri prin tarife reduse, oferind servicii de transport cu autobuzul.

Lista societăților care operează cu autobuzul

Operarea autobuzelor de transport public este diferențiată de funcționarea altor autobuze prin faptul că proprietarul sau șoferul unui autobuz este angajat sau contractat de o organizație a cărei datorie publică sau interes comercial este de a furniza un serviciu de transport public pentru ca pasagerii să devină și să folosească, Decât să îndeplinească contracte private între operatorul de transport și utilizatorul. Autobuzele de transport public sunt operate ca transportator comun în cadrul unui contract de transport între pasager și operator.

Proprietarii autobuzelor de transport public pot fi autoritatea municipală sau autoritatea de tranzit care le operează sau pot fi deținute de persoane fizice sau de companii private care le operează în numele autorităților pe bază de contract sau franciză. Alte autobuze pot fi exploatate în întregime ca preocupări private, fie pe baza unui proprietar de conducător auto, fie ca grupuri de transport multinaționale. Unele țări și-au dereglementat în mod specific serviciile de transport cu autobuzul, permițând operatorilor privați să furnizeze servicii de transport cu autobuzul public. În acest caz, o autoritate poate compensa deficitul nivelurilor de furnizare a serviciilor private prin finanțarea sau exploatarea serviciilor “sociale necesare”, cum ar fi serviciile precoce sau târzii, în weekend sau pe rutele mai puțin ocupate. Proprietatea / funcționarea autobuzelor de transport public poate lua forma unei operațiuni caritabile sau nu pentru întreprinderile sociale cu scop lucrativ.

Operațiunile mai mari pot avea flote de mii de vehicule. La vârf în anii 1950, London Transport Executive deținea un parc de autobuze de 8.000 de autobuze, cel mai mare din lume. Mulți operatori mici au doar câteva vehicule sau un singur autobuz deținut de un șofer proprietar. Andhra Pradesh State Road Transport Corporation deține recordul mondial al Guinness de a avea cea mai mare flotă de autobuze cu 22.555 de autobuze. [9]

Regulamentul

În toate cazurile în lumea dezvoltată, serviciile de transport cu autobuzul public sunt, de obicei, supuse unei anumite forme de control legal în ceea ce privește standardele de siguranță ale vehiculelor și modul de funcționare și, eventual, nivelul tarifelor practicate și rutele operate.

Din ce în ce mai mult, serviciile de transport cu autobuzul devin accesibile, adesea ca răspuns la reglementările și recomandările prevăzute în legile privind discriminarea persoanelor cu handicap. Acest lucru a dus la introducerea unor servicii flexibile de transport cu autobuzul și la introducerea autobuzelor cu podea joasă, cu caracteristici care vizează sprijinirea pasagerilor în vârstă, cu handicap sau cu deficiențe.

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply