Ce mai auzim in drum spre munca.

Ma intorceam de la munca ,merg cu metrou atat la dus cat si la intors.In fata mea pe scaun 2 elevi si alti 2 langa mine in jur de 11-12 ani.Faptul ca vorbeau fara sa tina cont de cei din jur nui nimic paranormal se sfatuiau cum sa faca rost de bani de la parinti si mai faca caterinca la o sticla ca baieti de bere.Au ajuns copiii sa consume fel de fel de chestii inclusiv alcool,nici nu vreau sa pomenesc de substantele alea etnobotanice.Lipsa de educatie si interes al parintilor e jalnica in unele cazuri.Sa am mare grija cum educ copii pe care ii am.Mare grija…

11 thoughts on “Ce mai auzim in drum spre munca.

  1. e cu dus si intors aici. poate parintii sunt bine intentionati, dar daca nu ai cu cine…
    sunt multi copii problema, pe care nu ii poti struni orice ai face. un caz concret: un var de-al meu

    si frateeee, nu mai schimba atata temele astea ca nu mai stii pe blogul cui esti!!!

  2. sa vezi ce specimene intalnesti la metroul din Roma, mai ales pe la 8 cand merg mucosii la scoala, sau la 6 cand merg romanii la servici. Metroul dupa parerea mea este locul de intalnire a tuturor specimenelor de pe lumea asta :))

  3. Educatia este o problema a romanilor in ziua de astazi. Punct. Cred ca nu numai la ce consuma copii nostrii trebuie sa fim atenti, ci si la ce nu consuma…o carte buna, un film educativ, codul bunelor maniere, etc.

Comments are closed.