Personale

Ce temperatura.

Va spuneam in postul trecut ca umblu cu metroul si cand ies azi de la metrou la Obor ma loveste frontal o caldura am crezut ca a venit primava daca nu vedeam frunzele pe jos.Dimineata cand plec iau cu mine gheaca ca la ora 5:45 e destul de racoare.Bine ca nu mai dureaza mult si de saptamna viitoare va scade temperatura.

După data de 21 noiembrie temperaturile vor mai scădea

Vremea frumoasă de la începutul lunii noiembrie nu are nicio legătură cu încălzirea globală, iar temperaturile vor reveni treptat la normalul perioadei până în ziua de 21 noiembrie. “Această încălzire a vremii, aparent neobişnuită, se datorează unui ciclon format în sud-vestul Spaniei, care aduce aer cald deasupra Europei, şi nu este o consecinţă a încălzirii globale. După data de 21 noiembrie, toate modelele de prognoză dau scăderi de temperatură care se apropie de normele climatologice”, a precizat Sandu.

Actualele prognoze meteo indică faptul că România nu va avea o iarnă grea, iar informaţiile potrivit cărora vom trece prin cea mai aspră iarnă din ultimii o mie de ani nu sunt confirmate de niciun centru naţional de meteorologie din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.sursa

.

2 Comments

  • AlexiCa

    Ma duc imbracat cu o gecuta subtire si cand ajung pe la 2,3 acasa bate un vant de matura tot de pe strazi :-j asta de 2 zile asa !!

    Reply
  • Alexandra

    Mie-mi convine 😀

    Reply

Leave a Reply