Ce site-uri mai gasim pe net care ne ajuta

Daca vrei sa intelegi mai mult din css te poate ajuta acest site.Sa presupunem ca doresti o culoare gradient in css la un anumit div id sau class atunci acest site te poate ajuta.Poate vrei sa te apuci de php si esti la inceput iata doua site-uri care te ajuta link 1 si link 2.Poate doresti un meniu la o tema wordpress iata un site care genereaza codurile.Vrei sa cauti niste iconite de toate marimile atunci iata un site care te ajuta.Vrei sa transformi o poza inseamna ca ai nimerit linkul perfect.Daca cauti chestii interesante de aplicat in site-ul tau atunci aici este locul potrivit link.Cauti o poza pentru un proiect anume sau pentru background-ul la blog? atunci uite un site bun.

Nu vrei sa folosesti photoshop-ul in pc? exista cel online.Vrei o culoare frumoasa pe care sa o folosesti in css sau in vreun proiect personal atunci intra aici.Am si o varianta simpla la alegere.Vrei sa lucrezi ceva rapid html,css si java iata doua linkuri care te pot ajuta: link 1,link 2.Vrei niste teme wordpress la un pret bun iata un site care te poate ajuta.Au si teme free.I-ti plac lucrurile gratis stiu si mie iata un site care are multe chestii in photoshop free.

6 thoughts on “Ce site-uri mai gasim pe net care ne ajuta

  1. Depinde ce doresti, de exemplu pe mine ma intereseaza promovarea si optimizarea siteurilor, caut siteuri de acest timp. Articolul tau este foarte bun, dar alea te ajuta pe tine mai mult, corect?

  2. Ma apucasem intr-un timp sa invat chestii de genul, dar m-am plictisit foarte repede. Totusi am invatat pe parcurs si ma declar multumit de modul in care am evoluat in acest domeniu. Nu sunt cine stie ce expert, dar ma descurc.

  3. E bun pentru cine doreste sa invete…dar eu am cam renuntat, nu cred ca m-a va ajuta foarte mult + ca esti foarte binevoitor si ma ajuti cand am nevoie 🙂

  4. Interesanta lista! Eu am invatat din practica, nu stiam absolut nimic la inceput si am inceput sa modific fisierele din diverse surse (PHP-Nuke, PHP-Fusion, phpBB, s.a.m.d), iar apoi cand am inceput sa inteleg cat de cat ce insemna fiecare chestie din fisiere am descoperit http://w3schools.com/ si apoi http://php.net/ si am inceput sa caut pe aceste site-uri orice problema intampinam…

Comments are closed.