Microsoft va abandona oficial Windows XP in 2014.

Ce se intampla cu cei care vor dori sa foloseasca in continuare sistemul de operare.Lansat in 2001, Windows XP a fost considerat cel mai bun sistem de operare pana la aparitia lui Windows 7. In 2014, Microsoft isi anunta utilizatorii ca e timpul sa renunte definitiv la XP.

Si nu sunt putini utilizatori de XP ramasi in continuare. Vorbim despre 500 de milioane de licente de XP care inca functioneaza si care din 2014, odata cu renuntarea Microsoft de a mai sustine acest sistem de operare, nu vor mai primit asistenta sau update-uri nici macar contracost, anunta Business Insider.

Multumim pentru tot windows xp eu raman in continuare un fidel utilizator de linux (ubuntu) chiar de dimineata am primit un mic mesaj de update si tot este free.
Pentru mine e mult mai bun Ubuntu.
Selection_201

9 thoughts on “Microsoft va abandona oficial Windows XP in 2014.

  1. E o veste trista pentru multi dintre utilizatorii batranului XP. Eu am trecut la 7, insa nu se compara niciun SO cu XP-ul, mai ales in materie de gaming.

  2. Acum, probabil ca deja au inceput si utilizatorii de xp sa treaca la 7-8, precum am facut si eu. Dar nimic nu tine vesnic. Trebuie sa ne mai innoim si noi. Nu putem ramane mereu intr-un punct… Oricum, xp-ul e un windows pe care l-am folosit mai bine de 8 ani, deci cred ca a fost destul.

  3. Foarte nasol eu folosesc XP de cand ma stiu si este super WINDOWSUL dar imi pare rau ca il scot de la vanzare 😐

  4. Stiam de stirea asta de anul trecut, chiar am scris un articol pe blog… da, era si cazul, win xp este destinat single core, pentru multi procesoare s-a inventat windows 7, chiar 8…nu aveau de ce sa continue sa-l dezvolte.

  5. In 2014 voi renunta si eu la XP dar pana atunci nu renunt pentru ca e simplu si stabil. Nu l-am reinstalat de 5 cinci ani si inca functioneaza FARA nicio blocare in tot acest timp.

  6. Chiar daca a fost considerat cel mai bun sistem de operare acum deja este invechit si nu mai poate fi folosit alaturi de ultimele tipuri de componente aparute.

Comments are closed.