Ce sa am in vedere cand organizez petrecerea de botez

Ce poate fi mai frumos pentru parinti decat venirea pe lume a unui copil? Parintii se bucura si asteapta sa-si vada micutul crescand frumos si sanatos. La cateva luni dupa ce s-a nascut copilul, parintii organizeaza petrecerea de botez. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

• Invitatiile
Mai nou, la botezuri oamenii primesc invitatii. Acestea trebuie frumos gandite, astfel incat sa fie potrivite pentru fiecare micut in parte. Daca puiul tau e baietel, vei opta pentru invitatii de botez pentru baieti. La invitatiile pentru baieti sunt folosite culori semnificative pentru baietei, dar si personaje din desene animate indragite de baieti sau alte detalii de acest gen. Daca puiul tau e fetita, trebuie sa alegi invitatii de botez pentru fete. Aici vorbim de invitatii in culori pentru fetite, de invitatii cu printese si alte persoanje de acest gen. In plus, ai in vedere faptul ca toate invitatiile de botez pot fi personalizate cu poza baietelului sau a fetitei, astfel incat sa arate extrem de bine.

• Meniurile
Meniurile trebuie sa fie deosebit de gustoase. In plus, tine cont de faptul ca la petrecerea de botez vor veni si copii. Poate nu ar fi rau optezi si pentru meniurile pentru copii.

• Distractia
Aici ai doua categorii de oameni – adulti si copii. Adultii pot fi distrati cu muzica. Fie alegi o formatie care sa cante live, fie un DJ, fie pur si simplu lasi sa ruleze tot felul de melodii pe dispozitivele electonice moderne. Copiii insa trebuie distrati cu ceva spceific varstei lor. Poti de exemplu sa optezi pentru serviciile oferite de firmele de animatori. Acestia vor veni cu tot felul de persoanaje, cu jocuri si activitati care vor tine copiii activi.

• Localul
Bineinteles ca petrecerea trebuie sa se desfasoare intr-un local. Localul trebuie ales cu grija si din timp. El trebuie sa fie potrivit pentru numarul de persoane pe care le-ai invitat, trebuie sa fie suficient de incapator si frumos amenajat. Decoratiunile trebuie gandite astfel incat sa se potriveasca cu tematica aleasa.
Acestea sunt o parte din aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere. Tine cont de ele, dar si de altele care ar putea conta pentru tine.