Personale

Modalitati prin care pot face miscare

Daca vrei sa traiesti sanatos, trebuie sa incerci sa adopti un stil de viata care sa-i faca bine organismului tau. Medicii recomanda sa mancam cu masura, sa consumam zilnic cel putin 2 litri de lichide si sa facem miscare cel putin 30 de minute pe zi.

In cele ce urmeaza vrem sa vorbim despre modalitatile prin care poti face sport intr-un mod placut si relaxant.
• Plimbarile cu bicicleta
Daca vrei sa faci miscare intr-un mod deosebit de placut, chiar acum e momentul sa-ti achizitionezi o achizitionezi o bicicleta de oras si sa te plimbi zilnic. Poti alege sa mergi cu bicicleta la serviciu, la prieteni sau pur si simplu la plimbare. Mersul pe bicicleta este extrem de benefic deoarece: iti faci picioarele mai frumoase, iti tonifici posteriorul, ajungi cu usurinta acolo unde vrei sa mergi, te bucuri de zilele in care vremea este frumoasa, scapi de celulita, etc. Poate chiar acum e momentul sa iti cumperi o bicicleta.

• Mersul la sala
Daca ai probleme cu greutatea si vrei sa scapi de kilogramele in plus, daca vrei sa iti tonifiezi muschii sau daca pur si simplu vrei sa faci miscare, o buna modalitate ar putea fi aceea de a merge la sala. Cauta o sala aproape de tine sau o sala la care sa te simti confortabil si fa-ti chiar acum un abonament.

• Alergatul
Daca vrei sa faci miscare cu investitii minime, poti alege sa alergi. Ai nevoie doar de o incaltaminte comoda si de un echipament la fel de comod. Poti merge la alergat ori de cate ori ai timp si bineinteles ori de cate ori iti permite vremea de afara.

Acestea sunt doar o parte din modalitatile prin care poti face miscare. Nu uita de faptul ca poti practica si un sport sau poti pur si simplu sa te plimbi.
.

No Comments Found

Leave a Reply