Ce sunt aceste sisteme autoportante Cluj si ce beneficii aduc in viata noastra?

Noile sisteme si tehnologii sunt din ce in ce mai cautate pentru implementare atat in aria proprietatilor personale cat si in aria industriala, destinate companiilor si fabricilor ce desfasoara activitati de toate tipurile.

Apelarea la anumite sisteme autoportante Cluj transforma orice poarta clasica in una autoportanta, indiferent daca sistemul va fi instalat pentru domeniul industrial al fabricilor si companiilor mari sau pentru uzul personal si al familiei.

Echipa de specialisti Gate Tech pune la dispozitia clientului intreaga sa experienta si specializare asupra acestui aspect, oferind solutii adaptate si personalizate, de la cele mai simple pana la cele automatizate.

Practic, viata noastra poate fi usurata prin utilizarea unui sistem automat al accesului la respectiva proprietate.

Cat de mult ne ajuta de fapt aceste sisteme autoportante Cluj?

Chiar daca poate parea un sistem asemenator celor utilizate de portile culisante-glisante, se diferentiaza de acesta prin utilizarea unei perechi de doua perechi de role care inlocuiesc sina lunga pe care se realiza alunecarea.

Utilizand principiul de deschidere – inchidere, aceste role sunt prezente in diferite dimenisuni, adaptate tipului de personalizare si a specificatiilor necesare.

Poarta care gliseaza va ramane suspendata, iar rolele ii vor permite deschiderea, respectiv inchiderea.

Aceste sisteme au dat denumirile de porti autoportante, porti glisante in contragreutate s.m.d.

Astfel, sistemul inchide foarte bine oferind un grad maxim de siguranta, durabilitate, fara interventii ulterioare sau riscuri de uzura.

Poarta Autoportanta, P82

Doua porti autoportante, poarta pietonala,automatizare, model Palisade P82, material aluminiuzinc, profile metalice solide galvanizate si vopsite in camp electrostatic. Fabricate de KONSPORT POLONIA.Pentru detalii si comenzi va rog email la info@gatetech.ro

Publicată de Accesoriiporti, Automatizari pe Joi, 15 Februarie 2018

Se pot adapta montarii si in planuri care nu sunt drepte, pe suprafete mai dificile, iar spatiul pe care il salveaza este considerabil, intrucat nu mai este nevoie de o arie mare de atribuire pentru poarta ce se deschide pana la un anumit unghi ci discutam despre cativa centimentri pe care ii adaugam la grosimea portii, fiind alaturata partii statice a gardului.

Sistemul ofera eficienta excelente si in conditiile grele pe care le pot oferi anotimpurile reci, nu va avea contact direct cu zapada sau apa deoarece planul e usor suspendat, ceea ce mai departe evita riscul de a sari de pe sina.

Materialul din care sunt produse aceste sisteme este otelul, oferind o rezistenta crescuta si durabilitate in timp, cu risc scazut de ruginire, iar unele modele ofera posibilitatea personalizarii prin vopsire in culoarea preferata.

Tehnologia si-a spus cuvantul si de data aceasta, de aceea avem posibilitatea de a alege sisteme controlate de la distanta din telecomanda in mod automatizat, pentru toate dimensiunile, pentru un plus de siguranta si confort personal.

Siguranta si confort, prin intermediul acestor sisteme autoportante Cluj!

Investitia este destul de mica, tinand cont de avantajele pe care le ofera si pentru faptul ca sunt extrem de rezistente, fara a genera alte cheltuieli regulate, insa este mai ridicata decat in cazul celor clasice.

Momentul cand dorim sa accesam proprietatea personala sau parcarea companiei este destul de neplacut cand suntem nevoiti sa ne dam jos de la volan si sa deschidem poarta, dupa care intram si e nevoie sa coboram pentru a inchide poarta deschisa, lucru ce se repeta de fiecare data.

Putem beneficia de un asistent pentru poarta, utilizand metodele automatizate si tehnologiile actuale, fara a avea contact cu pasii enumerati.

Specialistii Gate Tech furnizori de sisteme autoportante Cluj cu montaj, ofera solutii personalizate pentru toate tipurile de porti, adaptate tutoror situatiilor si dimensiunilor disponibile.

Accesati site-ului oficial al firmei Gate Tech: http://www.accesoriiporti-automatizari.ro si veti avea contact direct cu tot ce aveti nevoie pentru o viata mai buna si o activitate mai eficienta!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *